Feng shui és az egészség

Nincs raktáron
Feng shui és az egészség
Dr. Jes T.Y. Lim
Feng shui és az egészség
antik (Lunarimpex Kiadó), 2000
279 o., puha kötés, jó állapotú
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek
Mi a feng shui? Hogyan kapcsolódik az egészséghez? Javíthat-e közérzetünkön, életünkön? Dr. Jes T. Y. Lim ötvözte az orvoslásról, a nyugati radiesztéziáról és a feng shuiról szerzett ismereteit, hogy ebben a mértékadó munkában lépésről-lépésre megmutassa hogyan alakíthatunk ki energiában gazdag környezetet magunk és családunk részére.
Dr. Jes T. Y. Lim: Ezt a könyvet azoknak ajánlom – taoista mestereknek és tudósoknak – kik óriási áldozatok, akár életük árán is hozzájárultak a feng shui iránti figyelem felkeltéséhez és állandósításához, miközben szilárd meggyőződéssel gyakorolták az emberiség javára az elmúlt 6000 évben. Továbbá azoknak, akik bátran gyakorolták a feng shuit akkor is, amikor kigúnyolták és kinevették őket, különösen az európai országokban, ahol a feng shuit kezdetben babonának vagy fekete mágiás gyakorlatnak tekintették.
Dr. Jes T. Y. Lim a hatvanas években vállalkozási tanácsadónak tanult Nagy-Britanniában és Malajziában. Olyan multinacionális vállalkozói csoportok ausztrálázsiai leányvállalatait vezette és irányította, mint a Sime Darby, Inchape és a Fletcher Challange Group. Tapasztalatait főként a vállalat-finanszírozás, a veszteséges vállalatok újraszervezésének területén szerezte, ahol főként a feng shui módszereire támaszkodott. Dr. Lim kínai, hongkongi, malajziai, Srí Lanka-i és ausztráliai oktatóknál tanulta ki a feng shui, a radiesztézia, a geobiológia és a természetgyógyászat mesterségét. Tagja volt a British Institute of Managementnek, a brit Chartered Institute of Marketingnek és az Organisation and Methods Institute-nak. Dr. Lim pszichológiából és hipnoterápiából szerzett diplomát Új-Zélandon, természetgyógyászatból Ausztráliában, és Master fokozattal végezte el az International Business Administration tanulmányait az Egyesült Államokban, ezenkívül az akupunktúra doktora is, amelyet Srí Lankán és Kínában tanult ki. Dr. Lim az alapítója, elnöke és dékánja a Qi-Mag International Feng Shui & Geobiology Institute-nak, amely tizenöt országban tart tanfolyamokat az alapoktól a mesteri szintig.
Adatok
szerző
Dr. Jes T.Y. Lim
cím
Feng shui és az egészség
kiadó
Lunarimpex Kiadó
kiadási év
2000
oldalszám
279
kötés
puha kötés
Cikkszám
745886
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!