Steve Jackson - Ian Livingstone - Robot kommandó

Nincs raktáron
 Steve Jackson - Ian Livingstone - Robot kommandó
1 340 Ft
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Részletek
Farmer vagy a távoli Thalos földjén. Az embereid - és az ellenségeitek, a harcos Karossiaiak is - hatalmas robotokat építettek. A robotok bányásznak, építkeznek, rakományokat szállítanak, és a Thaloson őshonos vad dinoszauruszokat tartják kordában.
Egyik reggel arra ébredsz, hogy a munkatársaidat valamilyen furcsa álomkór taglózta le, és képtelen vagy felébreszteni őket. Odakintről dübörgő hangot hallasz. A kék égen egy karossiai robotűrhajó félreismerhetetlen körvonalai rajzolódnak ki! Rá kell döbbenned, hogy egyedül a Te kezedben van a szülőfölded sorsa. Neked kell megvédened a hazátokat a karossiaiaktól és a fosztogató dinoszauruszoktól.
Két kocka, egy ceruza és egy radír: ez minden, amire szükséged van, hogy belevágj ebbe az izgalmas kalandba. A harc szabályai részletesen ki vannak dolgozva, a kalandlapodon pontosan nyilvántarthatod a szerzett dolgokat és a veszteségeidet is.
Rengeteg veszélyen kell átvágnod magad, és a siker egyáltalán nem garantált. Te döntöd el, melyik utat választod, mekkora veszélyt vállalsz, és milyen ellenfelekkel küzdesz meg.
Adatok
szerző
Steve Jackson - Ian Livingstone
cím
Robot kommandó
alcím
Izgalmas jövőbeli kaland amelynek hőse Te vagy!
kiadó
Új Vénusz Lap- és Könyvkiadó
kiadási év
1993
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
200
kötés
puha kötés
ISBN
963-7755-41-1
Cikkszám
764456
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!