Csaba Emese szerk. - A természet ABC-je

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Csaba Emese szerk. - A természet ABC-je
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963-8475-02-1
RRP: 2 600 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 1 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek

Miért kék az ég? Hova tűnnek a lepkék télvíz idején? Meddig tart egy földrengés? Miért sós a tengerek vize?

Ugye, Ön is gyakorta eltűnődik az ilyen és hasonló, egyszerűnek tűnő, ám mégis fogas kérdésekben? Már csak azért is, mert gyermeke újra meg újra sarokba szorítja velük...

Miért totyog a kacsa? Huhog-e minden bagoly? Mi okozza a villámlást? Szoktak-e aludni a halak?

A Természet ABC-je minderre választ ad, de a természet sok száz más rejtélyébe is beavatja az Olvasót. Kérdés-felelet formában, szinte tálcán kínálja a tudnivalókat mindenről, amit a természet alkotott. Essék bár szó madarakról vagy denevérekről, fákról vagy virágokról, sivatagokról vagy tengerpartokról, a Természet ABC-jét, felütve, minden kérdésünkre megkaphatjuk az érdekfeszítő, meghökkentő, sőt nemegyszer mulattató magyarázatot.
Könyvünket a család minden tagjának érdemes újra meg újra leemelnie a polcról. Lesz, aki éppen csak belelapoz hogy utánanézzen valaminek, vagy pillanatnyi felüdülést talájon, de lesz olyan is, akit egész estékre rabul ejtenek majd a lapjain egymás után feltáruló csodák. Színes magyarázatai és illusztrációi a legkisebbek számára is ellenállhatatlan vonzerővel elevenítik meg a természet rejtelmes-káprázatos színpadát.
A Természet ABC-jé-t, a gyors eligazodást megkönnyítendő, négy nagy részre osztottuk; mindegyik rész külön-külön tényszerű ismeretek és szemet gyönyörködtető, beszédes illusztrációk valóságos tárháza.

Adatok
szerző
Csaba Emese szerk.
cím
A természet ABC-je
kiadó
Reader's Digest Kiadó Kft.
kiadási év
1995
oldalszám
327
kötés
kemény kötés védőborítóval
kiegészítő információk
Színes és fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.
Cikkszám
766425
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!