Tanácsadó tarot - 24 bevált kirakási módszer

Nincs raktáron
Tanácsadó tarot - 24 bevált kirakási módszer
Hajo Banzhaf
Tanácsadó tarot
24 bevált kirakási módszer
Bioenergetic, 2006
271 o., kemény kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek
A Tarot a képek nyelve, mely ugyanúgy megtanulható, mint bármely más idegen nyelv. Elsajátításában a szorgalmas gyakorlás segít, ezért nagyon hasznos, ha naponta húzunk kártyát vagy egyszerű kirakásokkal rendszeresen foglalkozunk a Tarot-val.

Így fokozatosan megismerkedhetünk a lapok jelentésével, csodálatos jelképrendszerével. Hajo Banzhaf legújabb könyvében az egyes kártyákat újszerű módon kapcsolja össze: minden kártyalap bemutatásánál utalást találunk két másik kártyára is: az egyik hasonló, a másik ellentétes témakörre vonatkozik. Izgalmas spirituális utazásra hívjuk, kedves Olvasó! Haladjon végig kártyáról kártyára a Tarot "labirintusán" keresztül, fedezze fel a szimbólumok egymásba fonódó, titkos világát!
Hajo Banzhaf, Európa egyik legismertebb Tarot-szakértője 24 bevált kirakási módszert mutat be, melyeket nehézségi fokuk és a hozzájuk illő témakör szerint osztályoz. A rövid, lényegre törő bevezetés a "türelmetleneknek" is lehetőséget nyújt az azonnali kártyavetésre. A könyvben szereplő 78 lap motívumainak pontos leírása mellett megtalálhatjuk általános értelmezésüket, a hivatásra, a szerelemre és a kapcsolatokra vonatkozó tanácsaikat, a lapok kvintesszencia-jelentését, valamint a napi illetve éves jóslatként húzott kártyák értelmezését is. Külön érdekesség a könyv végén található összehasonlító táblázat, melyből megtudhatjuk, Nap-jegyünk illetve aszcendensünk kapcsán mely Tarot lap jelentéstartalma vonatkozik leginkább ránk.
Adatok
szerző
Hajo Banzhaf
cím
Tanácsadó tarot - 24 bevált kirakási módszer
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2006
oldalszám
271
kötés
kemény kötés
Cikkszám
775472
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!