Selvarajan Yesudian-Haich Erzsébet - Sport és jóga

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Selvarajan Yesudian-Haich Erzsébet - Sport és jóga
2 990 Ft
2 691 Ft
Kezdete: 2020.05.20   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 54 Ft
Részletek

Az indiai származású Selvarajan Yesudian e híres művében a tökéletes egészség megszerzésének és megőrzésének módszereit ismerteti, bizonyítva a hatha jóga testet-lelket egyaránt gyógyító erejét.
Húszéves korában "belső indíttatásra" hosszabb európai útra indult, melynek elsődleges céljaként a keleti kultúra és a nyugati életmód összekapcsolását jelölte meg. Ebben volt segítségére Haich Erzsébet, akivel sikerült úgy összeállítaniuk a gyakorlatokat, hogy "megfeleljenek azoknak a nyugatiaknak, akik céltalan és túlzott elfoglaltságuk mellett hajlandók egy kevés időt egészségüknek is szentelni".
Könyvükben megmagyarázzák a hatha jóga lényegét, illetve rámutatnak azokra a pontokra, melyekben eltér a többi jógától. Leszögezik, hogy "aki a hatha jóga szabályait megtartja, az sohasem lesz beteg és késő öregségéig vasegészségnek örvend". A rendszeres hatha jógázók legyőzik félelmeiket, uralkodni tudnak testük felett, ezenkívül elsajátítják az egyik legfontosabbat: a helyes légzést.
A légzőgyakorlatok és az ászánák (testtartások) fotókkal illusztrált, pontos leírása mellett ismerteti a kötet az egyes gyakorlatok végrehajtási módját és jótékony élettani, illetve gyógyító hatását. A huszonegy hétre bontott és táblázatos formában közreadott gyakorlatsorokat mindenki aszerint gyakorolhatja, hogy milyen eredményt akar vele elérni.
Az európai ember élettempójához, szemléletéhez igazított jógakönyv minden, a természetes életmód iránt fogékony olvasónak ajánlott

Adatok
szerző
Selvarajan Yesudian-Haich Erzsébet
cím
Sport és jóga
alcím
Ősi hindu testgyakorlatok és légzésszabályozás európaiak számára
kiadó
Lazi Kiadó
kiadási év
2018
állapot
ÚJ
oldalszám
201
kötés
kemény kötés
ISBN
9789632674131
Cikkszám
791146
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!