Erich von Däniken - Megtévesztettek!

Nincs raktáron
Erich von Däniken - Megtévesztettek!
2 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 56 Ft
Részletek
Ki volt Hénok, akit annak idején „tüzes kocsin” röpítettek a Földről az ég felé? Kik a „bukott angyalok”, és kik az arkangyalok, akik „gyorsíró vesszőt” adtak Hénok kezébe és csillagokról szóló könyveket diktáltak neki? Hol vannak a Hénok által írott könyvek?
Erich von Däniken felelevenít egy titokzatos történetet is, amelyről 35 évvel ezelőtt egyszer már beszámolt. Ecuadorban, egy barlang-labirintusban állítólag találtak egy több ezer fémfóliára jegyzett rejtett könyvtárt. Vajon valóban létezik ez a hihetetlen kincs? „Egész biztosan”, állítja Däniken. A csodálatos „fémkönyvtár” sok közös vonást mutat Hénok elveszett könyveivel, valamint a mormonok vallásával, akik évszázadok óta éppen e könyvtár után kutatnak, ez tartalmazza ugyanis ősapáik különös történetét.
Peruban, a nazcai sivatagban rejtélyes vonalak húzódnak, amelyek a magasból leszállópályáknak látszanak. A régészet processziós útvonalakat lát bennük. „Szűklátókörű gondolkodás!”, mondja Däniken és a legmodernebb természettudományos mérési eredményekkel döbbenti meg az elképedt olvasót.
Adatok
szerző
Erich von Däniken
cím
Megtévesztettek!
kiadó
Duna International Könyvkiadó Kft.
kiadási év
2010
állapot
antikvár könyv, szép állapotú
oldalszám
208
kötés
kemény kötés
ISBN
978-963-9919-99-0
megjegyzés
50 színes fotóval illusztrálva.
Cikkszám
792854
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Tartalom

 

Titokzatos könyvek

7

A leleplezők leleplezése

69

Természettudomány Nazcában

137

Irodalom

151

A képek forrásai

157

Utószó

158