Bajomi krónika - néprajzi és helytörténeti antológia Szűcs Sándor 70. születésnapjára

Nincs raktáron
Bajomi krónika - néprajzi és helytörténeti antológia Szűcs Sándor 70. születésnapjára
Dankó Imre szerk.
Bajomi krónika
néprajzi és helytörténeti antológia Szűcs Sándor 70. születésnapjára
Beklen Alapítvány, 2007
223 o., puha kötés
megjelent 500 példányban
Részletek
A „Beklen” a Nagykunsági Civil Társadalomért Alapítvány és a Nimfea Természetvédelmi Egyesület közös gondozásában jelent meg az Alföld könyvek 7. kötete, Dankó Imre szerk: Bajomi krónikák címmel.
A kötet megjelenését a Pro Renovanda Cultura Hungariae Alapítvány és a Jász – Nagykun – Szolnok Megyei Önkormányzat támogatta.

A kötet Szűcs Sándor 70. születésnapja alkalmából összeállított néprajzi és helytörténeti antológia, amelynek eredeti kiadását még a Biharnagybajomi Község Tanácsa támogatta 1973-ban.
A kötetet eredeti tartalommal, Szűcs Sándor emlékének ajánlva adta ki a „Beklen” a Nagykunsági Civil Társadalomért Alapítvány.

„Tanácsunk úgy vélte jónak és Szűcs Sándorhoz méltónak, ha Szűcs Sándort 70. születésnapján egy kiadvánnyal köszöntjük. Ez a kiadvány a születésnapkor szokásos köszöntéseken túl többet is kíván adni; Szűcs Sándor munkásságának jobb megismertetésén túl községünk történetét és népéletét is be akarja mutatni avatott tollú, a történet- és néprajztudomány érdemes művelőinek kötetünkben közölt írásaival – F. Bartha Irén; Biharnagybajom Község Tanácsának tanácselnöke, 1973. október 23.”
Adatok
Cikkszám
806204
Kiegészítő termékek
Raktáron
: 8 db
1 800 Ft
Raktáron
: 9 db
1 800 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!