Hargitai György - Az étel a legjobb orvosság 2. - betegségmegelőző receptek

Nincs raktáron
Hargitai György - Az étel a legjobb orvosság 2. - betegségmegelőző receptek
1 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek
Ebben a kötetben, akárcsak az elsőben, főként a gyümölcsökről, zöldségekről, gabonaféleségekről ejtünk szót. Ez a ?kivételezés? nem azt jelenti, hogy mindenkinek szigorú vegetáriusnak kell lennie. Az állati eredetű ételeknek is vannak előnyeik, azonban az arányok – a növényi és állati eredetű élelmiszerek fogyasztás terén – erőteljesen eltolódtak a húsétrendek felé. A helyes arányok visszaállítása – több zöldség, gyümölcs és gabonaféle fogyasztása – tompíthatja a túlzott húsétrend káros hatásait. Fontos megemlíteni, hogy az ismertetett élelmiszerek rendszeres fogyasztása inkább megelőző hatású, és nem azonnal gyógyító csodaszer. A könyvben mintegy 150 gyümölcsös ételrecept található.
Adatok
szerző
Hargitai György
cím
Az étel a legjobb orvosság 2. - betegségmegelőző receptek
kiadó
Magyar Könyvklub
kiadási év
1994
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
200
kötés
kemény kötés
ISBN
963-548-018-0
Cikkszám
808871
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Tartalom
Bevezetés 5
Ananász 7
Articsóka 14
Avokádó 19
Busa 25
Búzacsíra 30
Csalán 35
Csicseriborsó 39
Csipkebogyó 44
Datolya 47
Édesgyökés 50
Édeskömény 53
Egres 60
Élesztő 63
Fekete retek 65
Ginzeng 70
Hajdina 74
Kivi 78
Köles 81
Körte 85
Lencse 91
Lenmag 96
Mák 101
Málna 107
Mandarin 111
Mandula 114
Mangold 119
Meggy 123
Mustás 126
Napraforgómag 130
Papaya 134
Rebarbara 137
Rozs 141
Spárga 145
Szeder 151
Szezámmag 155
Torma 160
Vízitorma 165
Zeller 170
Zöldbab 175
Zöldpaprika 179
Zsázsa 185
Milyen táplálékokat keressünk egyes betegségek megelőzésére és a gyógyítás kiegészítésére? 189
Receptkereső 191
Forrásmunkák 19