Müller Péter - Jóskönyv - Ji-King mindennapi használatra

Nincs raktáron
Müller Péter - Jóskönyv - Ji-King mindennapi használatra
Müller Péter
Jóskönyv
Ji-King mindennapi használatra
Alexandra, 2011
527 o., kemény kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek

Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ősi kínai Ji-kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet, amely válaszol a kérdéseinkre. A hagyomány szerint láthatatlan "szent szellemek" állnak mögötte, akik segítik azokat, akik sorsuk problémáival hozzájuk fordulnak. A Ji-king keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. Fontos, hogy ez a kötet nem jövendőt mond, hanem jósol, azaz megmondja, mi a jó. Megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendőnk jó legyen. Választ ad arra, hogy életünk kis és nagy gondjait hogyan tudjuk a legjobban megoldani, s ezáltal élni segít...

"A szabad választás folyamata nem zárult le teljesen, mert az önteremtés, a sorsformálás állandóan működik. Amit szellemként megálmodtunk, azt földi emberként megvalósítjuk - de a "valóság" soha nem lesz olyan, mint az álom, pontosan azért, mert az élet eleven, teremtő folyamat; új álmaink, új vágyaink és félelmeink új és új szálakat szőnek a valóság szőttesébe."

"A Jóskönyv életem főműve. Közel félmillió ember használja már, valóságos népkönyv lett. Az eltelt évek bebizonyították, hogy a könyv működik." (Müller Péter)

Adatok
szerző
Müller Péter
cím
Jóskönyv - Ji-King mindennapi használatra
kiadó
Alexandra Kiadó
kiadási év
2011
oldalszám
527
kötés
kemény kötés
Cikkszám
847356
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!