F.E. Eckard Strohm - Kuatsu - Az újraélesztés titkos ázsiai művészete

-5%
Raktáron
Raktárkészlet:
10 db
F.E. Eckard Strohm - Kuatsu - Az újraélesztés titkos ázsiai művészete
2 100 Ft
1 995 Ft
Kezdete: 2020.11.27   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek
A Kuatsu az újraélesztés titkos ázsiai művészete, amely az elsősegély különleges módszereivel dolgozik, és mindeddig ilyan formában nem hozták nyilvánosságra. A könyv röviden és tömören mutatja be azt az ősi tudást, amely apáról fiúra, szamurájról, szamurájra szállt. Ezeke az ismeretek az egyes harcosoknak a legsúlyosabb sérülések után is biztosították a túlélés vagy a megújult harci erő esélyét. Segítségével még a halál egyes formáit is képesek voltak legyőzni, és az érzelmi állapotukat is tetszés szerint megváltoztathatták.
A Kuatsu ma minden olyan ember hasznára válik, aki – kezdve a kis fájdalmaktól egészen a komoly segélynyújtásig, példuául szívinfarktus esetén – megfelelő tudással szeretné felvértezni magát.
Az emberi testen lévő szabályozó központok ismerete az alkalmazó számára lehetővé teszi, hogy az alvástól kezdve a dühön és a lázon át, egészen az éhségig és a szomjúságig számos helyzet ura maradhasson. Éppen ezért a könyv mindenkihez szól: az átlagpolgártól kezdve – aki saját magának és szeretteinek szeretne segíteni –, azokon át, akik életmentéssel (orvosok, mentőorvosok, ambuláns mentőszolgálatok, nővérek…) vagy gyógyítással foglalkoznak, egészen a tornatanárokig, edzőkig (főképp a versenysport területén), és nem utolsó sorban a harcművészetek gyakorlóiig. E könyv nem csak a különleges és vészhelyzetekben tehet jó szolgálatot, hanem a mindennapokban is, bármikor, amikor gyors segítségnyújtásra van szükség.
Adatok
szerző
F.E. Eckard Strohm
cím
Kuatsu
alcím
Az újraélesztés titkos ázsiai művészete
kiadó
Fény Kiadó
kiadási év
2020
állapot
ÚJ
oldalszám
180
kötés
puha kötés
ISBN
9789638600400
Cikkszám
855860
Kiegészítő termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!