Müller Péter - Jóskönyv - Ji-king mindennapi használatra

Nincs raktáron
Müller Péter - Jóskönyv - Ji-king mindennapi használatra
2 240 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Részletek
Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ősi kínai Ji-kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet, amely válaszol a kérdéseinkre. A hagyomány szerint láthatatlan „szent szellemek” állnak mögötte, akik segítik azokat, akik sorsuk problémáival hozzájuk fordulnak. A Ji-king keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. Fontos, hogy ez a kötet nem jövendőt mond, hanem jósol, azaz megmondja, mi a jó. Megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendőnk jó legyen. Választ ad arra, hogy életünk kis és nagy gondjait hogyan tudjuk a legjobban megoldani, s ezáltal élni segít…

„A szabad választás folyamata nem zárult le teljesen, mert az önteremtés, a sorsformálás állandóan működik. Amit szellemként megálmodtunk, azt földi emberként megvalósítjuk – de a „valóság” soha nem lesz olyan, mint az álom, pontosan azért, mert az élet eleven, teremtő folyamat; új álmaink, új vágyaink és félelmeink új és új szálakat szőnek a valóság szőttesébe.”

„A Jóskönyv életem főműve. Közel félmillió ember használja már, valóságos népkönyv lett. Az eltelt évek bebizonyították, hogy a könyv működik.” (Müller Péter)
Adatok
szerző
Müller Péter
cím
Jóskönyv - Ji-king mindennapi használatra
kiadó
Doctor Herz Bt.
kiadási év
2001
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
367
kötés
kemény kötés
ISBN
9630084945
Cikkszám
868121
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!