+36-56/414-834
Előszó
7
A finom és gyorsan elkészíthető étel titka, avagy néhány gyakorlati tanács
9
Háziszárnyasok
Csirke (csibe, jérce)
15
Levesek aprólékból
16
Levesek és egytálételek egész csirkéből
23
Főételek aprólékból
27
Főételek csirkemájból
30
Főételek csirkecombból
35
Főételek csirkemellből
40
Pirított, sült és mártásos csirkék
51
Töltött csirkék
77
Vendégváró hideg ételek
82
Tésztás csirkék
87
Tyúk
89
Levesek
Főételek
92
Kakas
95
Főtt, párolt és vagdalt kakasételek
Kappan
100
Sült és párolt kappanételek
Pulyka
103
Ételek pulykaaprólékból és pulykamájból
Sült, párolt és vagdalt pulykamellételek
105
Töltött pulykák
110
Kacsa
112
Sült, párolt és töltött kacsák
113
Liba
123
Főételek libaaprólékból
124
Főételek libamájból
128
Főételek libacombból
131
Főételek libamellből
134
Sült és töltött libák
137
Házigalamb
139
Főételek galambhúsból
140
Gyöngytyúk
144
Sült, főtt, párolt és töltött gyöngytyúk
Grillezett háziszárnyasok
147
Vadszárnyasok
Fácán
154
Sült, párolt és töltött fácánok
156
Fogoly
162
Sült, párolt foglyok
Fürj
165
Fürj- és fürjtojásételek
Vadkacsa
169
Főtt, párolt és sült vadkacsák
Vadliba
172
Süld vadlibák
Szalonka
174
Sült és párolt szalonkák
Fél órán belül elkészíthető ételek
176
Betűrendes tárgymutató
Irodalom
180