Kövi Szabolcs: Tündérkert - Relax DVD 4.

Nincs raktáron
Kövi Szabolcs: Tündérkert - Relax DVD 4.
állapot
ÚJ
RRP: 2 100 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 1 050 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 Ft
Részletek

Zenei DVD, szöveg nélkül, választható felirattal, amelyek azt mutatják, éppen melyik arborétum képei láthatóak. Nyugalomra vágyik? Munka közben lazítana? Kellemes zenét keres egy romantikus estéhez? Tartson velünk a Relax DVD sorozattal a Föld legszebb tájaira! Gondolt már arra, hogy mozgóképes festménnyé változtassa televízióját, számítógépe monitorját, esetleg projektorral mozgó óriásposzterré varázsolja nappalija falát? Gyakran alszik el TV nézés közben?A Relax DVD koncepció filmjeiben csak a természet képei láthatók, történet nélkül, relaxáló hangulatú zenei kísérettel.

 

A sorozat negyedik darabja magyarországi arborétumokba kalauzolja el a nézőt, Kövi Szabolcs Tündér-idézés című lemezének zenéjével és madárhangokkal a háttérben. Miért pont az arborétumok? Ezek a sok évtizedes, évszázados kertek az ember egyik legtiszteletreméltóbb alkotásai: megmutatják, hogyan vagyunk képesek együtt élni a természettel nemzedékeken keresztül. Óhatatlanul arra gondol a film nézője, de jó volna, ha az egész Földet ilyen "Tündérkertté" tudnánk varázsolni. Az őszi, téli, koratavaszi képek végigkísérnek egy éven át, a teljesség igénye nélkül a zirci, agostyáni és alcsúti arborétumokban.

 

Forgatási helyszínek: Alcsúti Arborétum, Agostyáni Arborétum, Zirci Arborétum

 

Zene: Kövi Szabolcs;

 

Film: Prech Márton (www.relaxvideo.hu)

 

Felhasznált zenei anyag: Tündér-idézés című album, madárhangokkal, illetve egy alternatív zene, amely az Erdő dala című albumra épül.

Összesen 116 perc zene!

Adatok
szerző
Kövi Szabolcs
cím
Tündérkert DVD
alcím
Relax DVD 4.
kiadó
szerzői kiadás
kiadási év
2008
kötés
műanyag tok
megjegyzés
játékidő: 61 perc + 12 perc extra
Cikkszám
890010
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!