Dr. George G. Ritchie - Visszatérés a holnapból

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Dr. George G. Ritchie - Visszatérés a holnapból
640 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek

Ez a lebilincselő szuggesztivitással megírt könyv egy olyan ember életével ismerteti meg az olvasót, akinek halálközeli élménye meghatározta egész további sorsát.
"Senki sem tudhatja, milyenek más ember síron túli tapasztalatai, de amikor a szomszédja felhívott és elmondta, hogy Fred Owen május 24-én meghalt, egy cseppet sem aggódtam érte. Elképzeltem a csodálatbaejtő átmenet pillanatát. A növekvő Fényt. Egy ember szívének örömét, aki érzi, jól végezte a dolgát."
Dr. George Ritchie - foglalkozására nézve orvos -, a könyv szerzője írta a fenti sorokat. Mint Dr. Moody barátja, lelkes kutatója és megfigyelője a halálközeli eseményeknek. A saját klinikai halála közben tapasztaltakat foglalja össze. Tulajdonképpen ez az esemény indította arra, hogy orvos - mások baján segítő ember - legyen.
Döbbenetes élménye akkor következett be, amikor fiatal sorkatonaként életveszélyes tüdőgyulladást kapott. Európában már kitört a második világháború - 1943-at írunk.
Az egyesült államokbeli Texas bevetésre felkészítő kiképzőtáborának egyik katonáját magas lázzal és köhögési rohamokkal kísért tüdőgyulladással kezelik. A betegség azonban olyan előrehaladott, hogy az újonc belehal.
Vagy mégsem?
Ekkor látja meg George Ritchie a közelítő Fényt. Később - felülről, a magasból szemlélve - saját "halott" testét is, amint éleszteni próbálják. Ez az élménye felépülése - újjászületése? - után meghatározza további életét. Bevetésre küldik Európába, Franciaországba, ahol sebesült amerikai katonákat ápol. Egyre erősebb halálvágy kínozza, vádolja magát a túlélés tényéért.
Megtapasztalva a háború borzalmait, egyedül Krisztust keresi. Nyugtalansága csillapítására a Bibliát kezdi olvasni. Ekkor érti meg végre, Jézus arra tanít, hogy életünket az Ő terve szerint éljük.
Mint orvos és mint ember ezt a tapasztalatot hirdeti könyvében is

Adatok
szerző
Dr. George G. Ritchie
cím
Visszatérés a holnapból
kiadó
Ecclesia Könyvkiadó
kiadási év
1989
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
146
kötés
puha kötés
ISBN
9633639603
Cikkszám
894711
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!