Peter Kelder - A fiatalság forrása - DVD melléklettel

Nincs raktáron
Peter Kelder - A fiatalság forrása - DVD melléklettel
Peter Kelder
A fiatalság forrása - DVD melléklettel
Édesvíz Kiadó, 2007
kemény kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek
"Kifelé tekintve sohasem fogsz rábukkanni a fiatalság forrására: csakis befelé haladva találhatsz rá."

A fiatalság forrása ma már klasszikus műnek számít a spirituális irodalomban, de nem érte volna el ezt a hatalmas sikert, ha nem lenne hű alapvető ígéretéhez: segíti az olvasót abban, hogy megújítsa fiatalságát, egészségét, életerejét.

Az öt rítusnak nevezett, tibeti eredetű gyakorlatsort egy titokzatos angol utazó, bizonyos Bradford ezredes ismertette meg Peter Kelderrel, a szerzővel. Petert annyira meggyőzte a gyakorlatok hatása, hogy könyvet írt a módszerről. Kötete időt és energiát spórol azoknak, akik elolvassák. Részletesen tárgyalja a gyakorlatokat, praktikus tanácsokat és mély bölcsességet ad ahhoz, hogy miként kezdjünk hozzá testünk és lelkünk megfiatalításához. Információt kapunk az étkezéssel, a légzéssel, és a hang energetikájával kapcsolatban is, a mellékelt DVD pedig segít tökéletesíteni a gyakorlatok végrehajtását és a helyes légzést.

A szerző 1939-ben fejezte be kéziratát, de remélni sem merte, hogy a könyve utáni érdeklődés nemzedékeken át fennmarad, hogy sok millió ember fogja olvasni, több tucat nyelvre lefordítják és még Braille-írással is megjelentetik.
Adatok
szerző
Peter Kelder
cím
A fiatalság forrása - DVD melléklettel
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2007
oldalszám
2007
kötés
kemény kötés
Cikkszám
896396
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!