Michaela Riedl - Jóni-masszázs + DVD

Nincs raktáron
Michaela Riedl - Jóni-masszázs + DVD
2 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Részletek
Tudatosan vagy tudat alatt a legtöbb ember csodálattal áll a „nő misztériuma” előtt. A női szexualitást egyfajta titokzatosság lengi körül, ez a fantáziák, a remények és a vágyak birodalma. A „jóni” elnevezés a szanszkrit nyelvből származik, jelentése magában foglalja a külső és belső nemi szerveket.

Társadalmunkban – bár az erotika mindennapos téma – a teljes gazdagságában megélt női szexualitás igen elhanyagolt terület. Szerény lehetőségek állnak a hölgyek rendelkezésére, hogy felfedezhessék önmagukat, testüket, szexuális motivációikat, a bennük élő végtelen energia forrását. A nőiség nagy ajándék – hatalmas erő, a gyógyulás és a kreativitás hordozója.

A könyvben bemutatott gyönyörű fotók és részletes leírások segítségével elsajátíthatjuk azokat az energetikai és spirituális alapokat, tantrikus módszereket, masszástechnikákat, speciális légző- és mentális gyakorlatokat, melyekkel a korábban (akár évek, évtizedek óta) felhalmozódott energiáink ismét felszabadulnak, megnyitva ezzel az érzéki odaadás boldog, örömteli világát.

A könyv mellé egy magyar nyelvű Jóni-masszázs DVD-t adunk ajándékba. E csodálatos masszázstechnika elsajátítását kellemes atmoszféra, gyönyörű zene és igényes narráció könnyíti meg.
Adatok
szerző
Michaela Riedl
cím
Jóni-masszázs + DVD
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2009
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
197
kötés
kemény kötés
ISBN
9789639652705
Cikkszám
905398
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!