Edain McCoy - Boszorkányság mesterfokon

-50%
Nincs raktáron
Edain McCoy - Boszorkányság mesterfokon
állapot
ÚJ
ISBN
9789635289097
3 390 Ft
1 695 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft


Részletek

A Boszorkányság mesterfokon nem tartalmazza a wicca alapvetéseit – feltételezi, hogy már ismered a mesterség alapjait. Ez a könyv inkább a hiteddel és a boszorkánypraktikákkal összefüggő, kritikus gondolkodásra ösztönöz: mi a jelentőségük számodra, miként változnak – s te hová tartasz. A kötetből megismerkedhetsz sok középhaladó és haladó boszorkánytechnikával:

– találkozás árnyék-énünkkel
– magas szintű védekezés és lelki önvédelem
– erőt adó állatok, kísérő szellemek, alakváltók
– sötét boszorkányság
– labirintusok és útvesztők
– haladó fa-spiritualitás
– haladó madárjóslás és divináció
– művészetek (mesemondás, tánc, zene, szépművészet, dráma) alkalmazása a mágiában, rítusokban
– a boszorkányság tudománya
– a gyógyítás tudománya
– szellemek és elveszett lelkek
– kapuk letiltása és bezárása
– túlélni a lélek sötét éjszakáját

Edain McCoy saját elhatározásából lett boszorkány 1981-ben, és 1983-ban hivatalosan is felavatták a nagy San Antonio kovennél. Stílusa közvetlen, magával ragadó, sok kultúrtörténeti érdekességgel ajándékozza meg olvasóit.
Véleménye szerint a boszorkányság magasabb szintjeire eljutni olyan, mint felmászni egy magas fára. Minél magasabbra jutunk, annál többet látunk, annál több út, lehetőség nyílik előttünk. A természet szeretetére, tiszteletére tanít, és felelősségre minden élőlény iránt. A szerző segítségével ezt most a saját életedben is megvalósíthatod. Szemléletmódja hozzájárul, hogy megtanuld a rend és a káosz mágiáját, megértsd a sötétséget és a világosságot, s tökéletesen megismerd önmagad.

Amikor már mesteri szinten műveled a boszorkányságot, akkor jön az igazi próbatétel: hited szerint kell élned minden pillanatban. A magas szintű boszorkányság az, ha egyensúlyt és harmóniát tudsz teremteni minden lénnyel. Ha tudod: te magad vagy a mágia. Ha ismered gyengeségeidet, erősségeidet, és mindkettőt képes vagy elfogadni, magadhoz ölelni. A haladó boszorkány élete a szeretet és együttérzés pozitív példája azok irányában is, akik egyébként az ellenségei lennének. Nincsenek kiskapuk. Élj ennek megfelelően!
Adatok
szerző
Edain McCoy
cím
Boszorkányság mesterfokon
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2006
oldalszám
314
kötés
kemény kötés
Cikkszám
923878
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!