Doreen Virtue - Földangyalok

Nincs raktáron
Doreen Virtue - Földangyalok
Részletek
E remek zsebkönyv segítségével megértheted, miként befolyásolja szellemi eredeted az életfaladatodat, emberi kapcsolataidat, egészségi állapotodat, személyiségedet és külső megjelenésedet. Már most készen állsz arra, megismerd küldetésedet, és rész vegyél ebben a csodás munkában! A mánál sohasem lesz ragyogóbb alkalom arra, hogy beteljesítsd, amiért megszülettél.

Minden földangyal óriási hatalommal rendelkező fényküldött, aki gyógyító és csodatevő képeségekkel érkezett, hogy ebben az életében is folytassa ezeket a tevékenységeket. Előfordulhat, hogy Te is éltél már itt fényküldöttként, csak elfeledkeztél róla, vagy éppen most tartozol közéjük, és isteni megbízatásból jöttél a Földre, felajánlva tanító és gyógyító energiáidat. Honnan és miért kaptad ezt a feladatot? Dr Doreen Virtue könyve hozzásegít, hogy megtaláljad kérdéseidre a választ. Miután megismerted származásodat, jobban megérted a személyiségedet, a viselkedésedet és a szellemi beállítottságodat. Talán rájössz, hogy testett öltött angyal, elementál, netán csillagember vagy, aki előző életeit nem a földön töltötte. Esetleg lélekváltó vagy bölcs lélek lakozik benned, aki lehet boszorkány, főpap, főpapnő vagy varázsló. Szolgálatra hívott, átmeneti segítő is lehetsz; egy földre született angyal.

Ha rendkívül érzékeny vagy, és mindenféle erőszaktól irtózol, akkor szinte biztosan földangyal vagy. Azt az embert nevezzük földangyalnak, akinek a lelke nem a földről származik.
Minden földangyal nagy hatalommal rendelkező fényküldött, aki gyógyítói és csodatevő képességekkel érkezett, hogy ebben az életében is folytassa ezeket a tevékenységeket. Ha te is közéjük tartozol, isteni megbízatásból jöttél ide a Földre, hogy felajánld tanítói és gyógyítói energiádat.

Ha kiváncsi vagy Te földangyal vagy e, akkor feltétlen olvasd el ezt a zsebkönyvet, melyben egy teszt is segít kiigazodni, hogy melyik típushoz tartozol. Könnyen értelmezhető praktikus könyv mindenki aki kicsit is fölangyalnak érzi magát el kell, hogy olvassa. Talán felkeltettem érdeklődésed.
Adatok
szerző
Doreen Virtue
cím
Földangyalok
alcím
Testet öltött angyalok, elementálok, csillagemberek, lélekváltók és bölcs lelkek
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2005
oldalszám
193
kötés
puha kötés
ISBN
9789635288638
Cikkszám
927121
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Tartalom

A nyájas olvasóhoz

7

Te is földanyal vagy?

9

Kérdőív: Melyik földangyaltípusba tartozol?

34

Testet öltött angyalok

40

Testett öltött elementálok

74

Csillagemberek

105

Lélekváltók

129

Bölcs lelkek: újraszületett mágusok, főpapnők varázslók, sámánok, boszorkányok és boszorkánymesterek

152

Ha több csoportba is beleillesz

176

Utószó: Számítunk rád!

187