Lyall Watson - A természeten túl

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Lyall Watson - A természeten túl
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963528005x
990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek

Az emberi természet kevés eleme olyan szívós, mint a láthatatlan dolgokba vetett hit - és ez aligha csupán a véletlen műve. A hiedelmek, vagy azok a különös dolgok, amelyekhez ezek a hiedelmek kapcsolódnak, minden bizonnyal szerepet játszanak a túlélésben. Valószínűleg nincs messze az idő, amikor ez a szerep tisztázódik. Ahogy az emberiség feléli az őt körülvevő világ erőforrásait, egyre növekvő mértékben kell támaszkodnia saját forrásaira. Ezek közül számos még az okkultizmusban rejtőzik. - Ez a szó egyszerűen titkos tudást jelent, s pontosan illik arra, amit már régóta tudunk, csak nem veszünk róla tudomást.
A természeten túli jelenségek természetrajzának célja az, hogy olyan területekre is kiterjessze hagyományos öt érzékszervünket, ahol más érzékek titokban működnek. Kísérlet arra, hogy az egész természetet, az ismeretet és az ismeretlent egyaránt, beillessze a rejtélyek világába, és megmutassa: a birtokunkban lévő képességek között jelenleg semmi sem fontosabb, mint az, hogy hinni tudjunk a csodákban.
A természeten túl.
Gondolatfényképészet - Látás szem nélkül - Pszichokinézis - Alkímia - Telepátia - Halucináció - Az ember és a kozmosz - Transzcendencia - Mágia - Új dimenziók

Adatok
szerző
Lyall Watson
cím
A természeten túl
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
1994
oldalszám
347
kötés
puha kötés
Cikkszám
963528005x
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!