Osho - Érettség - Vállalj felelősséget önmagadért!

Nincs raktáron
Osho - Érettség - Vállalj felelősséget önmagadért!
ISBN
9789635290758
1 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft

 

 

Részletek

Légy az, aki vagy. Sose akarj más lenni, és akkor érett leszel. Az érettség nem más, mint hogy elfogadod az önmagaddá válással járó felelősséget, bármi legyen is az ára. Mindent kockára teszel, csak, hogy önmagad lehess – erről szól az érettség.

A Viagra és a plasztikai sebészet korában, egy olyan kultúrában, amely az ifjúság megszállottja, és minden áron el akarja kerülni az öregkort, nagy bátorságra vall feltenni a rég elfeledett kérdést: Mit nyerhetünk az öregedés folyamatával? Mi előnyünk származik abból, ha elfogadjuk ezt a természetes jelenséget, és nem törekszünk minden erőnkkel arra, hogy egész a sírig megőrizzük fiatalságunkat és annak minden gyönyörét?
Osho visszavezet bennünket a gyökerekig, és megmutatja, hogyan nőhetünk fel, hogyan válhatunk érett emberré ahelyett, hogy egyszerűen csak megöregednénk. Az érettség belső növekedés, szemben az öregedéssel, amely pusztán testi folyamat. Emlékeztet rá, milyen boldogság vár ránk kapcsolatainknak és személyes céljaink elérésének köszönhetően, amit egyedül az igazi érettség hozhat el számunkra. Felvázolja az élet tíz fő korszakát a gyermekkor énközpontú univerzumától kezdve az iskola időszakán, majd a bölcsesség kivirágzásán át az időskor bölcs higgadtságáig.

Adatok
szerző
Osho
cím
Érettség - Vállalj felelősséget önmagadért!
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2010
oldalszám
200
kötés
kemény kötés
nyelv
magyar
Cikkszám
963540
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!