Robert Lenski - A holocaust a törvényszéken - Az Ernst Zündel-ügy

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Robert Lenski - A holocaust a törvényszéken - Az Ernst Zündel-ügy
állapot
ÚJ
ISBN
9639298638
3 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
Részletek

Már húsz éve folyik egy per, amelynek központi vádlottja Ernst Zündel, és alapos, tudományos kutatáson alapuló meggyőződése a holocaust hivatalos történetéről. A per a "nagy holocaust-perként" vált hírhedték, amely mára a "nagy holocaust-eretnek parré" fejlődött. Mindannyian hallottunk arról, hogy Adolf Hitler nemzetiszocialista rendszere a második világháború alatt hatmillió zsidót semmisített meg. Ez a hiedelem napjainkra valóságos vallássá terebélyesedett, annak minden szükséges kellékével, papokkal, főpapokkal, templomokkal, szentélyekkel, dogmával, teológiával, inkvizítorokkal, és minden vallás természetes velejárójával, az eretnekekkel, akik magukat "revizionistáknak" nevezik, valamint az elmaradhatatlan máglyával.
A német származású Ernst Zündel Kanada legismertebb ilyen eretneke, aki megtagadta, hogy higgyen abban - minden fenyegetés, kényszerítés ellenére -, amiben nem hisz. Megtagadta, mert tudja, hogy e hit alapja csupán egy legenda, amely ellenmond minden, e földi világban uralkodó fizikai törvénynek. És tudja, hogy ezeket a törvényeket még a nácik sem voltak képesek hatályon kívül helyezni.
Ez a könyv lebilincselő krónika Ernst Zündelnek az intellektuális és szólásszabadságért folytatott több évtizedes küzdelméről, amellyel 1988-an torontói perén megsemmisítő csapást ért a védelem megdöbbentő tanúvallomásaival a holocaust-vallás dogmájára. Ma, Ernst Zündelre százezrek tekintenek, mint napjaink igazi hősére, a holocaust-vallás áldozatára és szomorú korunk szólásszabadságának mártírjára.

Adatok
szerző
Robert Lenski
cím
A holocaust a törvényszéken
alcím
Az Ernst Zündel-ügy
kiadó
Gede Testvérek
kiadási év
2005
oldalszám
558
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9639298638
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom
Képek jegyzéke 6
A szerző megjegyzése 7
Bevezetés 9
Inkvizíció Torontóban 17
Egy papír-tanú 45
Brownink professzor 85
Visszatérés Auschwitzre és Belsenre 135
Mark Weber és mások 185
Mi az igazság? 243
Faurisson professzor 287
Fred Leuchter és a jelentése 361
David Irving 407
Összegzés, ítélet, utóhatás 457
Ingrid Rimland Zündel
Dávid Góliát ellen 531
Jegyzetek 540
Név- és tárgymutató 543