Laurell K. Hamilton - Obszidián pillangó - Anita Blake, vámpírvadász

Nincs raktáron
Laurell K. Hamilton - Obszidián pillangó - Anita Blake, vámpírvadász
Laurell K. Hamilton
Obszidián pillangó
Anita Blake, vámpírvadász
Agave, 2006
473 o., puha kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek
"A nevem Anita Blake. Hadd mutassam be Edwardot!" Hivatását tekintve Edward fejvadász. Mindegy, hogy milyen szörnyről van szó, neki csak az a fontos, hogy a hajsza minél hosszabb és véresebb legyen. Edward most Új-Mexikóba viszi Anitát, hogy segítsen neki egy problémás ügy felderítésében. Valami ismeretlen és titokzatos szörnyeteg vérszomjas zombikat gyárt az áldozataiból, ez pedig nem jelent túl sok jót a helyiek számára.
Új-Mexikó kietlen, sivatagos világába csöppenve Anita hamarosan az események sűrűjében találja magát. A rejtélyes gyilkosságok, ősi Azték szertartások, vámpírok és farkasemberek között Anita már nemcsak az életéért küzd, hanem a józan eszéért is, hogy belőle ne válhasson olyan könyörtelen gyilkológép, mint Edward.
- A szerző nagysikerű Anita Blake-sorozatának kilencedik kötete
- "Üzenet Hollywoodnak: felejtsétek el Buffyt! Anita Blake az igazi." Amazon.com
- "Anita Blake egyike a legmagávalragadóbb hősnőknek Scarlet O'Hara óta, és mindegyiknél sokkal szórakoztatóbb. Hamilton minden egyes könyvével csak jobb lesz. Gyilkosan szórakoztató." Publishers Weekly
A szerzőről
Laurell K. Hamilton az utóbbi évek legeredetibb és legsikeresebb szerzője a kaland- és fantasy-regények piacán. Az Anita Blake-sorozat legutolsó kötete a The New York Times bestsellerlistáján a megjelenést követően a második helyet foglalta el.
Adatok
Cikkszám
965482
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!