Will Bowen - Panaszmentes világ

-50%
Nincs raktáron
Will Bowen - Panaszmentes világ
2 990 Ft
1 495 Ft
Kezdete: 2018.06.06   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek
Kevesebb fájdalom, kicsattanó egészség, kielégítő kapcsolatok, jobb állás, derűsebb és örömtelibb élet… Ki ne vágyna ezekre? És mindebben részed lehet, ha elhatározod, hogy soha többé nem panaszkodsz. Panaszkodni ugyanis annyi, mint olyan dolgokról beszélni, amiket nem akarsz, ahelyett hogy olyan dolgokról beszélnél, amiket akarsz. Amikor panaszkodsz, arra összpontosítasz, ami másmilyen, mint amilyennek látni szeretnéd. Ha jajgatsz, meg is találod a fájdalmat. Ha panaszkodsz, még több panaszra lesz okod. Így működik a vonzás törvénye.
Most, hogy a kezedbe vetted ezt a könyvet, te is részese lettél a panaszmentes világ megteremtésének. Semmi sem történik véletlenül. Válaszoltál lelked hívószavára, és mostantól nem a probléma, hanem a megoldás része vagy.

Hagyd abba a panaszkodást. Változtass a szavaidon, változtass a gondolataidon, és megváltozik az életed.

Will Bowen unitárius lelkész a Missouriban lévő Kansas Cityben. Lelkészi hivatalba lépése előtt dolgozott rádiósként, üzletkötőként és marketingesként. Hobbija a bibliatörténet, a zsonglőrködés, a lovaglás, az utazás és az olvasás. Feleségével, Gaillel és lányával, Liával él vidéken lovai, kutyái és macskái körében.
Adatok
szerző
Will Bowen
cím
Panaszmentes világ
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2010
állapot
ÚJ
oldalszám
191
kötés
kemény kötés
ISBN
9789635290635
Cikkszám
975467
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!