Deb Shapiro - A test az elme tükre

-30%
Nincs raktáron
Deb Shapiro - A test az elme tükre
3 790 Ft
2 653 Ft
Kezdete: 2020.12.14   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 53 Ft
Részletek
Manapság már mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy egészségünk helyreállításának folyamata nem korlátozódhat csak a fizikai szintre, mert az egyensúly felbomlásának oka legalább annyira lelki eredetű is. Ahhoz azonban, hogy a gyógyulás ezen a mélyebb szinten is végbemehessen, meg kell értenünk, hogy miről árulkodnak tüneteink és betegségeink. Ebben a komoly feladatban jelent segítséget mind a laikus, mind pedig a szakember számára ez a kötet.
A szerző, Deb Shapiro a fizikai állapot és a lelki, érzelmi, illetve spirituális egészség összefonódását boncolgatva a következő kérdésekre keresi a választ:
* Hogyan hatnak fizikai egészségünkre a megoldatlan érzelmi és lelki problémák?
* Érzéseink és gondolataink mely testrészünkre vannak a legnagyobb hatással, és milyen módon befolyásolják egészségünket?
* Hogyan gyógyíthatjuk meg testünket az elménk, elménket pedig a testünk segítségével?

Ha megtanuljuk a testelme nyelvét, amely tünetek és betegségek segítségével fejezi ki magát, feltárhatjuk, hogy mi az, amit a lelkünkből és az érzelmeinkből elfojtottunk vagy figyelmen kívül hagytunk, és ez milyen hatással van fizikai testünkre. Ebből a nézőpontból szemlélve pedig hamarosan rájövünk, hogy ez egy rendkívül bensőséges, kétirányú kommunikáció, amely mind fizikai állapotunkat, mind pedig mentális és érzelmi egészségünket befolyásolja.
A test az elme tükre lehetővé teszi az olvasók számára, hogy megértsék saját testelméjüket, felébresszék intuíciójukat, megtanulják, hogyan figyeljenek és hallgassanak a saját testükre, s éljenek ezáltal egészségesebb, boldogabb és teljesebb életet.
Adatok
szerző
Deb Shapiro
cím
A test az elme tükre
alcím
Hogyan hatnak érzelmeink és gondolataink a fizikai testünkre?
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2012
állapot
ÚJ
oldalszám
368
kötés
kemény kötés
ISBN
9789635291281
Cikkszám
976310
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!