Új világkép - A tudatos változás kézikönyve

Nincs raktáron
Új világkép - A tudatos változás kézikönyve
László Ervin
Új világkép
A tudatos változás kézikönyve
Nyitott Könyvműhely, 2009
180 o., puha kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek
Az elmélyülő gazdasági válság, a társadalmi és gazdasági feszültségek és a klímaváltozás fenyegető érzése sokunkat kétségbe ejt. Ám a baljóslatú veszéllyel együtt egy nagy lehetőség is elérkezett. Itt az idő, hogy a társadalmunkat alapjaiban formáljuk újra, és tetőtől-talpig változtassuk meg az eddig bevett életvitelünket. Az Új Világképben László Ervin világhírű lelki vezetők, tudósok és tudatos üzletemberek gondolatait ötvözi saját meglátásaival a változás jól hasznosítható könyvévé. Rámutat, hogyan válhatunk képessé arra, hogy a társadalmunkat romlásba döntő korlátolt tudatosság helyébe a holisztikus tudatosságot állítsuk. Minden lehetőségünk megvan arra, hogy a minden áron való növekedés politikai és üzleti tévképzete helyett egy az emberi társadalom, a természet és a bolygó számára is fenntartható és tisztességes világképet kövessünk.

Egy ilyen mérvű változáshoz azonban fel kell ismernünk és tudatosítanunk kell magunkban, hogy mindannyian kapcsolatban állunk egymással és a kozmosszal. Ez a könyv ékes bizonysága ennek a modern fizika által is leírt kapcsolati rendszernek, és feltárja azokat az eszközöket is, amelyek a holisztikus gondolkodás útján segíthetnek zöldebbé és biztonságosabbá tenni a bolygónkat.
"Ez a könyv segít abban, hogy felmérjük a bolygónk mai állapotát, és hogy megtaláljuk a helyes utat, amit követnünk kell. "
Mihail Gorbacsov előszavából


"Az Új világkép a külvilágot átformáló belső felismerésről szól. Az emberiség hosszú évszázadok alatt fejlesztette ki azt a fajta magasabb tudatosságot, ami a remény és ígéret kertjében veti el magvait. László Ervin feltérképezte ezt az új világot és a benne rejlő lehetőséget � és senki sem lett volna képes nála érzékenyebben ráhangolódni erre."
Deepak Chopra előszavából
Adatok
Cikkszám
978093
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!