Grigorij Grabovoj - Az emberi szervezet egészségének helyreállítása számokra való koncentrálással

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Grigorij Grabovoj - Az emberi szervezet egészségének helyreállítása számokra való koncentrálással
állapot
ÚJ
ISBN
9789631212846
4 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Részletek

A számsorok elősegíthetik az emberi szervezet egészségének helyreállítását. Hét-, nyolc- és kilenc számjegyű számsorok bemutatása. A könyvben laboreredmények normalizáló számsorai is megtalálhatóak. Kritikus állapotok, daganatok, vérkeringési, reumatikus betegségek, légzőszervi, nőgyógyászati, vese, vérrendszeri, endokrin, fertőző, gyermek, szülészeti, idegrendszeri, pszichés, bőr, szexuális, sebészeti, orr, fül, gége, szem, fog, szájüreg betegségek.

A koncentrációs rendszer a számokra való koncentrálás segítségével, a konkrét diagnózisnak megfelelően lehetővé teszi az emberi szervezet gyógyítását vagy a szervezet egészségének helyreállítását megelőzéssel, továbbá a különböző diagnózisok között fennálló helyreállító összefüggések feltárását. A koncentrálás ideje alatt meg kell értenie, hogy milyen szellemi jelentést közvetít a betegségtől való helyreállítás és hogyan terjessze ki az ismereteket a lehetséges globális katasztrófától való megmentés rendszerére, úgy, hogy az amennyire csak lehet, gyorsítsa az eredmény elérését.

A könyvben a számsorokkal való munka menete, a gyakorlás nincs benne, ezt a gyakorlásokon, tanfolyamokon lehet elsajátítani. 

Adatok
szerző
Grigorij Grabovoj
cím
Az emberi szervezet egészségének helyreállítása számokra való koncentrálással
kiadó
Örökkévalóság Kft.
kiadási év
2019
oldalszám
254
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789631212846
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!