Sági István, Dr. Sági Mária - Információs gyógyítás - A Körbler-módszer

Raktáron
Raktárkészlet:
10 db
Sági István, Dr. Sági Mária - Információs gyógyítás - A Körbler-módszer
ISBN
9789632915821
RRP: 4 990 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 4 242 Ft
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Részletek

"Dr. Sági Mária és Sági István könyve úttörő munka, kiadása és népszerűsítése morális, mondhatnám történelmi feladat. Az egész emberiség érdekei fűződnek hozzá."
László Ervin

Erich Körbler a XX. század végének egyik legnagyobb alakja. Elméleti és gyakorlati munkásságával új alapokra helyezte a betegség fogalmát, kialakulásának megismerését, a diagnosztikát, a terápiát, a teljes
orvosi gondolkodásmódot. Ezt a tudományos tevékenységet nem egyszerű méltatni és még nehezebb megismertetni.
Erich Körbler, az általa "Új homeopátiának" (Neue Homöopathie) nevezett tudományterülettel az energetikai, informatikai, hullámelméleti fogalmakat illeszti be nemcsak az orvosok, hanem a hétköznapok gondolkodásmódjába is. A jelen könyv szerzői nyomon követik ezt a rendkívül izgalmas folyamatot, és nemcsak "népszerű", hanem tudományos szempontokból is maradandót alkottak.
- Ez a könyv alapműnek tekinthető és hiánypótló, ugyanis Erich Körblernek az élet nem adta meg a lehetőséget az önálló mű megalkotására. Hosszabb rövidebb cikkek és tanfolyami jegyzetek, videofelvételek maradtak fent, amelyekre tanítványai - váratlan halála után - támaszkodhattak.
- Dr. Sági Mária és István rendkívül nagy feladatot vállalt magára, hogy Erich Körbler halála után közel 20 évvel írásba foglalják tanításait, amelyek a XXI. század orvosi gondolkodásmódjának alapját jelentik.
Az Erich Körbler által feltalált inga, az ún. bioindikátor sajnos még nem orvosi diagnosztikai eszköz, de remélhetőleg nincs messze az idő, amikor minden háztartás részévé válik.
Dr. Csiszár Róbert

Ajánlom a Tudásnak azt a tárházát, amelyet ez a könyv tartalmaz azoknak az ORVOS KOLLEGÁKNAK, akiknek van lendületük, bátorságuk, indíttatásuk - az orvosi szakma iránti "szerelmük" -, újra és újra tanulni, elsajátítani akár még alig ismert gyógyító módszereket is. Ezeket birtokba véve, és a már használt terápiás eszköztáruk körébe integrálva még többet, még jobbat tudnak adni a betegeiknek. Garantálom, hogy bőven lesz gyógyítási sikerélményben és hálában részük.
- Ajánlom azoknak a GYÓGYÍTÓKNAK, TERMÉSZETGYÓGYÁSZOKNAK, akik kellő önismerettel, hivatásuk igaz szeretetével és tiszteletével ismereteiket szüntelenül gyarapítják az új dolgok megismerésének vágyán túl még azon céllal, hogy a hozzájuk fordulóknak még jobban, még hatékonyabban tudjanak segíteni.
- Ajánlom azoknak az EMBERTÁRSAIMNAK, akik az öngyógyítás útját választják, hogy kellő figyelemmel merüljenek bele ennek a csodálatos módszernek a tanulmányozásába, használják körültekintően, azzal a bölcsességgel, amely meg tudja különböztetni, mi az a határ, amíg önmagukat, családjukat gyógyíthatják, és hol van az a pont, amikor orvoshoz kell fordulni.
- Ajánlom minden kedves OLVASÓNAK, merítkezzenek bele bátran, nyitottan, érdeklődve a TUDÁS-nak ebbe a csodálatos Forrásába, mert az ENERGIÁK és INFORMÁCIÓK birodalmában találják magukat.
Hisz végső soron MINDEN INFORMÁCIÓ ÉS ENERGIA.
Dr. Tusor Erzsébet

A könyv mellékleteként Dr. Csiszár Róbert: Erich Körbler - Új homeopátia című előadása weboldalunkról letölthető.

Adatok
szerző
Sági István, Dr. Sági Mária
cím
Információs gyógyítás
alcím
A Körbler-módszer
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2022
oldalszám
352
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789632915821
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!