Bernie S. Siegel - Életet a napoknak

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Bernie S. Siegel - Életet a napoknak
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9635280637
980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek
Ki ne szeretne az emberi élet végső határáig jó egészségben élni, fizikai és szellemi erejének lankadatlan fenntartása mellett? Mindannyian erre vágyunk, hiszen nem ismerünk féltettebb kincset az egészségünknél! Még a köznapi bölcsesség is azt mondja: "Ha egészség van - minden van". És ez így igaz.
Mit tanulhatunk a világszerte ismert szerző művéből ezen felül? Elsősorban azt, hogy a gyógyszer önmagában még nem segít: csak a szeretet hitével válhatunk képessé arra, hogy a következő receptünket már ne kelljen kiváltanunk. Bernie S. Siegel útmutatásai alapján - meggyőző példák sokasága révén - megfejthetjük a test, a lélek és a szellem egységének gyógyító titkát, ami képessé tesz bennünket arra, hogy szeretetben és egészségben éljünk teljes életet.
A tudás, amelyet e könyvből megszerezhetünk nemcsak a mi javunkra válik, de példánkon keresztül környezetünkére, szeretteinkére is. Mindebből a legigazabb tanulság a számunkra az, hogy szótárunkból bízvást kitörölhetjük a "lehetetlen" fogalmát - és vajon kell-e számunkra ennél nagyobb élmény, ennél ösztönzőbb bíztatás?
Újabb "csodák tárát" tartjuk tehát a kezünkben, ami gondolati egységben van a szerző Szeretet, Gyógyítás, Csodák, valamint a nemsokára megjelenő Béke, Szeretet, Gyógyítás című műveivel.
A lélek mindig azon fárad, hogy sebeinket begyógyítsa.
Adatok
szerző
Bernie S. Siegel
cím
Életet a napoknak - (New age - Új kor) Csodákat tesz a szeretet hatalma
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
1995
oldalszám
241
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789635280636
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!