Barbara Marciniak - A Plejádok tanításai - Hajnalhozók

ÚJDONSÁG
Nincs raktáron
Barbara Marciniak - A Plejádok tanításai - Hajnalhozók
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9635285647
2 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Részletek

"Legyen bátorságod, hogy életed minden percében, amelyet e bolygón töltesz,a fény vezessen, és a fényt mutasd mindenkinek, akivel találkozol."

Barbara Marciniak észak-amerikai médium több mint négyszáz órányi közvetítő élménye alapján átadja nekünk a plejádok - egy megvilágosodott lényekből álló csoport - bölcsességét. A plejádok a Fiastyúkról érkeztek a Földre, hogy mutassák az utat a fejlődés új szakasza felé. Mesteri mesemondók és tréfamesterek, akik megdöbbentő, erőteljes és intelligens tanításokat közvetítenek a médiumon keresztül. Tanításaik felszabadítják érzelmeinket, finomítják érzékenységünket, új értelmezést adnak az emberi viszonyoknak, és igyekeznek ledönteni a tabukat - mindezt egy érzelmeit vállaló, szeretetre képes emberiség érdekében.
A kötet alapolvasmány mindenkinek, aki választ akar találni arra, miért élünk ezen a bolygón, és mindazoknak, akik keresik a kollektív tudatot - és a tudattalant.
Ha emlékszünk arra, hogy ősi rokoni kapcsolatunk van a bennünket körülvevő világegyetemmel, akkor Hajnalhozókká válhatunk, tudatosan teremthetünk új valóságot, egy új Földet, s ehhez minden földönkívüli segítséget megkapunk.
Az ember galaktikus magánya véget ért.

Adatok
szerző
Barbara Marciniak
cím
A Plejádok tanításai
alcím
Hajnalhozók
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2002
oldalszám
292
kötés
puha kötés
megjegyzés
néhány aláhúzás tollal
Cikkszám
9789635285648
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!