Haris Dzsohari - Csakrák - rejtett energiaközpontok

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Haris Dzsohari - Csakrák - rejtett energiaközpontok
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9637940677
1 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
Részletek

A sok ezer esztendős hindu bölcselet szerint - és ezt a megfigyelést a legkorszerűbb tudományos kutatások is megerősítették - az ember lényegesen több, mint kézzelfogható hús-vér testrészek halmaza.
Rendelkezik más, szemmel nem látható, kézzel nem tapintható szervekkel is, amelyek sokkal fontosabbak a fizikai testnél. Ilyen belső, láthatatlan energiaközpontok a csakrák is, amelyek a gerincoszlop mentén helyezkednek el a gerinc tövétől a fejünk búbjáig.
A tantra ősi tudománya szerint a csakrák képezik a színteret, amelyen a felsőbbrendű tudat és ösztönök összecsapása lejátszódik. Aki megérti hogy tudatosan képes felhasználni a csakrákban rejlő energiákat, az lépésről lépésre elérheti a megvilágosodás állapotát, a magasabb rendű tudatosságot,a tökéletes boldogságot.
Haris Dzsonhari nem csupán a tantra gyakorlója és szakértője, de rendkívüli képességű művész is, aki látnoki erővel ábrázolja ebben a gyönyörű kötetben az összes csakrát, s ugyanakkor elmagyarázza jelentésüket, hagyományos elveiket, gyakorlati alkalmazásukat is. A pompás képekkel végzett meditáció serkenti a transzcendens központok működését, és harmóniát teremt mind a testben, mind a lélekben.
Haris Dzsohari szép könyve a szakértők és a spirituális útkeresők számára egyaránt az információk és a technikák értékes, gyakorlati forrása.

Adatok
szerző
Haris Dzsohari
cím
Csakrák
alcím
Rejtett energiaközpontok
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
1993
oldalszám
164
kötés
puha kötés
kiegészítő információk
Színes és fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Cikkszám
9789635286140
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom

Előszó

7

Első fejezet: A Tantra elvei

11

Második fejezet: Kundalíni

27

Harmadik fejezet: A Csakrák lényege

69

Negyedik fejezet: Csakrák, újraszületés és spiritualitás

129

Függelék

Részletek a jóga különböző fokozataira vonatkozó hindu írásokból

137

Szanszkrit szavak és kifejezések jelentése

151