Waltraud-Maria Hulke - Mágnesterápia - praktikus kézikönyv

Nincs raktáron
Waltraud-Maria Hulke - Mágnesterápia - praktikus kézikönyv
állapot
ÚJ
ISBN
9789635288571
2 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 23 Ft
Részletek

A mágnesség és az életenergia – akár két fogaskerék – közvetlenül összekapcsolódnak, és tökéletesen kiegészítik egymást. Egyik sem tud létezni a másik nélkül!

A történelem során sokan tulajdonítottak varázserőt a mágnesnek, és csodálták kifürkészhetetlen természetéért. Ha az emberi testre gyakorolt gyógyító hatásáról van szó, még ma, a modern technika korában is egyfajta rejtélyes dolgot sejtenek a háttérben. Erről azonban szó sincs. A mágnesterápia teljes mértékben tudományos alapokon nyugszik, és kiszámítható hatással rendelkezik. Megállítja a testünkben lezajló káros folyamatokat, helyreállítja egészségünket, és kiemelkedő szerepe van jó közérzetünk megőrzésében.

A mágnesterápia egyedülálló energiafajta, mert kétpólusú erőforrás, azaz mindkét pólusa különböző hatással rendelkezik, és különböző testi panaszokat gyógyít. Olyan kétdimenziós energiafrekvencia, amely mind az életerő visszanyerésére, mind élénkítésére alkalmas. Minden területre kiterjedő „energiakínálatot” nyújt, ezért számos testrészre hat jótékonyan. Univerzális gyógymód, tehát közvetlen kölcsönhatásban áll az emberi testben lezajló folyamatokkal, s emiatt valamennyi normális életfunkció működéséhez elengedhetetlen.

A mágnesterápiában jártas szerzőnő a mágneses gyógyítással és alkalmazási területeivel ismertet meg minket. A mágnes gyakorlati használatának módjai (mágneses masszázs, mágnespunktúra, mágnesezett víz, mágnesezett szépségápolószerek, stb.) példákkal illusztrálva kerülnek bemutatásra, de számos érdekesség tárul elénk a mágnes történetéről, és rendkívüli spirituális jelentőségéről is.

Egyre több ember fordul olyan tünetekkel orvoshoz, amely orvosi szempontból nem meghatározható. Legfőbb ideje tehát, hogy újra felfedezzük a Föld által nyújtott ősi energiát, mert olyan lehetőséget kínál számunkra, amelynek segítségével teljesen rendbe hozhatjuk testünk energiaháztartását, és meggyógyulhatunk.

Adatok
szerző
Waltraud-Maria Hulke
cím
Mágnesterápia
alcím
Praktikus kézikönyv
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2006
oldalszám
159
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789635288571
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!