Mary O'Malley - Kényszeres cselekedeteink üzenete

Nincs raktáron
Mary O'Malley - Kényszeres cselekedeteink üzenete
állapot
ÚJ
ISBN
9789635289110
RRP: 2 990 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 2 691 Ft
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Részletek

Bár általában nem tudunk róla, bizonyos mértékben mindnyájunknak vannak kényszeres cselekedetei, amelyek számos formában megnyilvánulhatnak: előfordulhat, hogy túlköltekezünk; túl sokat eszünk; a munkánkba temetkezünk; igyekszünk megtervezni életünk minden egyes másodpercét; folyamatosan aggódunk; túlzásba visszük a testgyakorlást; túl sokat iszunk; állandóan a számítógép előtt ülünk – vagy egyszerűen „csak” túlzásokba esünk. Amikor felismerjük függőségünket, megpróbáljuk uralni, ám végül ő ural minket, s ha olykor sikerül is megszabadulnunk tőle, nyomban egy másik lép a helyébe.

A szerző – aki kényszeres evő volt – egy meghökkentően újszerű módszert fejlesztett ki. Alaptétele szerint függőségeink valójában jóakaratú tanítóink, akik irányt mutatnak és támogatnak minket, amennyiben a megfelelő módon közelítünk hozzájuk. Addig nem tágítanak, amíg meg nem tanulunk foglalkozni velük, amíg nem figyelünk oda az üzenetükre. Miután megkapják a kellő figyelmet és szeretetet, elvesztik felettünk a hatalmukat, mi pedig újra egészségesek és energikusak leszünk.

A kötetben alkalmazott „jelenlét-technikát” Eckhart Tolle is használja – de a szerző minden egyéb technikája is érdekes, egyszerű és hatásos – szinte azonnal ki szeretnénk próbálni őket! Hatékonyságuknak köszönhetően pedig nem csak saját gyógyulásunkat nyerjük el, hanem gyógyító hatással leszünk az egész világra is – függetlenül attól, mi játszódik le éppen az életünkben.

„Megfejtettem kényszeres cselekedetem üzenetét, ezáltal elvesztette a hatalmát fölöttem. Nem harcoltam tovább ellene, így az sem harcolt többé ellenem.”

Adatok
szerző
Mary O'Malley
cím
Kényszeres cselekedeteink üzenete
alcím
Az önelfogadás és a gyógyítás forradalmian új megközelítése
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2006
oldalszám
380
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789635289110
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!