Kurt Tepperwein - Milliomos bárki lehet!

Nincs raktáron
Kurt Tepperwein - Milliomos bárki lehet!
állapot
ÚJ
ISBN
9789635289745
2 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft
Részletek
Hihetetlenül hangzik, de igaz: milliomos bárki lehet. Kurt Tepperwein lépésről lépésre tárja fel előttünk a titkot, hogy miként találhatjuk meg valódi hivatásunkat, és hogyan teremthetjük meg belső és külső gazdagságunkat a kozmikus törvényszerűségek segítségével.

Tepperwein nem ad bonyolult pénzügyi tanácsokat, és nem is kalauzol el bennünket a tőzsde- és részvényárfolyamok világába. Arra tanít, hogy milliomosok csak akkor lehetünk, ha előbb belsőleg is azzá válunk, és hogy ez a belső átalakulás mindannyiunk számára elérhető. Ehhez tudatosan foglalkoznunk kell a pénz, a jólét és az anyagi dolgok kérdéseivel:

- Mit jelent a spirituális bánásmód a pénzt illetően, és hogyan kell ezt megvalósítani?
- Miképpen használhatjuk ki azokat az energiákat, amelyeket minden egyes bankjegy magában hordoz?
- Mi módon teremthetünk magunknak olyan gazdagságot és hitet, amely boldoggá teszi az életünket?
- Milyen a milliomostudat?

Számos kérdés, meditációs gyakorlat és egy részletes teszt segít minket, hogy megszabaduljunk belső korlátainktól, és megleljük személyes sikerünk kulcsát.

Kurt Tepperwein professzor 1932-ben született a németországi Lobensteinben. Sokáig sikeres vállalkozó és pénzügyi tanácsadó volt, 1973-ban azonban visszavonult az üzleti élettől, és elhatározta, hogy életét a betegségek és a szenvedés valódi okainak kutatására és gyógyítására áldozza. 1984 óta a Szellemtudományok Akadémiáján tanít. A nevéhez fűződő mentális és intuíciós technika rengeteg ember életének vált szerves részévé. Életvezetési és tanácsadó könyveit számos nyelvre lefordították.
Adatok
szerző
Kurt Tepperwein
cím
Milliomos bárki lehet!
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2007
oldalszám
135
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635289745
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!