Ruediger Dahlke - A böjtölés nagykönyve

Nincs raktáron
Ruediger Dahlke - A böjtölés nagykönyve
állapot
ÚJ
ISBN
9789635290369
RRP: 3 590 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 3 231 Ft
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft

 

 

Részletek

„A böjtölés sokkal több egyszerű táplálékmegvonásnál - olyan tapasztalati út, amely testi és lelki megtisztuláshoz vezet."
Bizonyos időközönként mindenkinek meg kell szabadulnia terheitől, hogy helyet biztosítson az újnak, és lehetővé tegye az egészséges fejlődést. Hogy újra zavartalanul élvezhessük az élet kínálta bőséget, „az üresség ölében" is időznünk kell egy ideig. A böjtölés során mind a test, mind pedig a lélek mélyreható átalakuláson és tisztuláson megy keresztül, ez ugyanis nem csak a test kezelése, hanem egyfajta pszichoterápia is, amelyet belső orvosunk irányít.
Könyvében Dahlke a böjtölés egész útján elkíséri az olvasót: a felkészüléstől kezdve, a böjt krízisein át egészen a megtöréséig és a táplálkozás hosszú távú átalakításáig. Választ kapunk olyan gyakorlati kérdésekre, hogy kinek ajánlott a böjt, milyen betegségeken segíthet, illetve hogy hol és mikor kezdjünk bele böjtkúránkba. A könyv részletesen bemutatja a testben lezajló folyamatokat, valamint a lehetséges panaszokat és kockázatokat, ezenkívül segít a böjtölőnek félelmei legyőzésében, s erősíti a kitartását. Részletekbe menően tájékozódhatunk a béltisztítás módjairól, a különböző lábfürdőkről és szájöblítő módszerekről, a tüneteket enyhítő homeopátiás szerekről, valamint a böjt jótékony hatását elősegítő meditációs gyakorlatokról. Dahlke külön kihangsúlyozza a női lét és a böjt közötti összefüggést, és kitér a „fényevés" nagy vitákat kiváltó témakörére is.
Legyen szó szakértő segítségével végzett vagy önálló böjtkúráról, ez a könyv mindkét esetben segítő társunk lehet a testi, lelki és szellemi jó közérzet felé vezető, csodálatos és gyógyító úton.

Adatok
szerző
Ruediger Dahlke
cím
A böjtölés nagykönyve
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2010
oldalszám
320
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635290369
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!