Penney Peirce- Frekvencia - A személyes rezgés hatalma

Nincs raktáron
Penney Peirce- Frekvencia - A személyes rezgés hatalma
állapot
ÚJ
ISBN
9789635290628
3 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft

 

 

Részletek

Kaotikus, ám elképesztően termékeny korban élünk. Ahogy a nyugtalan állatok megérzik a közelgő földrengést, úgy érezzük mi is, hogy hatalmas változás van készülőben. Olyan átalakulás kezdetének vagyunk tanúi, amilyenre évezredek óta vagy talán még soha nem volt példa a Földön. Mind ugyanabban a cipőben járunk: most tanuljuk, hogyan kell alkalmazkodni a tudatosság magasabb frekvenciájához. Egy olyan világból, ahol megtanultuk, hogyan lehet okossággal és akaraterővel áthidalni a köztünk és a többi ember között tátongó állítólagos szakadékot - és megszerezni, amire szükségünk van most átlépünk egy másikba, ahol energiarezgéssel rendelkező lényekként szoros kölcsönhatásban állunk a többi vibráló, rezgő lénnyel. Magunk mögött hagyjuk az Információs Korszakot, és átlépünk az Intuíció Korába, amely komoly átalakulást jelent világszemléletünkben.
A Frekvencia lapjain Penney Peirce bemutatja, hogyan hangolódjunk rá egyéni frekvenciánkra, és miként használjuk fel tudatosan ezt az energiát életünk megváltoztatására. Egyéni rezgésünk, alapfrekvenciánk az az energiafrekvencia, amely minden pillanatban jelen van a testünkben, az érzelmeinkben és az agyunkban - a legfontosabb rendelkezésünkre álló eszköz az ideális élet megteremtéséhez és élvezetéhez. Ha kihasználjuk egyéni rezgésünk erejét, nemcsak a tudásunkat mélyíthetjük el, hanem a félelmeinktől is megszabadulhatunk, szeretetteljesebbek lehetünk, jobb kapcsolatokat alakíthatunk ki másokkal, olyan életre tehetünk szert, amilyenre mindig is vágytunk, és felgyorsíthatjuk spirituális fejlődésünket.
A Frekvencia megmutatja, energiaállapotunk módosításával hogyan terelhetjük jó irányba sorsunkat - és élvezhetjük egy olyan élet gyümölcseit, amelyért keményen megdolgoztunk.

Adatok
szerző
Penney Peirce
cím
Frekvencia
alcím
A személyes rezgés hatalma
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2010
oldalszám
376
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635290628
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom

Köszönetnyilvánítás 9
Előszó 11
Az Olvasóhoz 15
Hogyan találjunk rá a frekvenciára? 27
1. Főnixmadárszerű átalakulásunk 37
2. Élet a frekvenciák között 67
3. Érzelmi szokásaink felismerése 101
4. Elszakadás a negatív rezgésektől 131
5. Alapfrekvenciánk átérzése 159
6. „Belehelyezkedni" az életbe tudatos érzékenységünk által 193
7. A kapcsolati rezonancia megismerése 231
8. Magas szintű megoldások, döntések és tervek 267
9. A magas frekvenciájú élet megteremtése 297
10. Teljes gőzzel a transzparencia felé 331
Szójegyzék 365