Drunvalo Melchizedek - Az élet virágának ősi titka I-II.

Nincs raktáron
Drunvalo Melchizedek - Az élet virágának ősi titka I-II.
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789635291571
4 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Részletek

A piramisoktól és az egyiptomi rejtelmektől kezdve egészen az Indigó gyermekekig Drunvalo bemutatja a Valóság szent geometriai alapjait és azokat a finomfizikai energiákat, melyek világunkat alkotják. Keresztülvezet bennünket egy Ég által inspirált labirintuson, amely tudományból, történelemből, logikából és a látszólagos véletlenekből áll, az úton, amelyen haladva visszaemlékszünk arra, hogy honnan jöttünk és felismerjük a csodát, kik is vagyunk valójában.
Drunvalo most először osztja meg velünk nyomtatásban a Mer-Ka-Ba meditációt, lépésről lépésre bemutatva az emelkedett ember energiamezejének újrateremtéséhez szükséges technikákat. Ez a felemelkedés és a következő tudatsík, vagy szellemi dimenzió-beli világ kapujának kulcsa. Amennyiben a szeretetről és a megtisztulás vágyától vezérelve végezzük, ez az ősi pránalégzés-technika egy hihetetlen lehetőségeket ígérő világot nyit meg számunkra. Képessé tesz bennünket önmagunk és mások gyógyítására, sőt sebesült bolygónk helyzetének javítására.
Drunvalo Melchizedek saját átélésén alapuló írásai, az áttörés enciklopédiái az emberi megismerés végtelen kalandjában. A kaliforniai Berkeley Egyetemen tanult fizikát és művészettörténetet, bár saját érzései szerint meghatározó ismereteit tanulmányainak befejezése után szerezte.
Huszonöt éven át tanulmányozta hetven oktató segítségével az elérhető összes hit és vallási rendszert, remélve egy átfogóbb tudás elérését a kölcsönös megértés és együttérzés szellemében. Nem csupán elméjével összpontosított mindenre, de szívével is. Közvetlensége, minden létező feltétel nélküli szeretete azonnali elfogadást és bizalmat ébresztett mindenhol, mindenkiben, akivel csak munkája során találkozott.
Napjainkra elhozta gyönyörű és igaz látomását a világ számára az Élet Virága előadássorozat és a Mer-Ka-Ba meditáció formájában. E tanítás bejárja az emberi gondolkodás számtalan területét, elemzi az értelem bonyolult fejlődését, az ősi civilizációktól napjainkig. Tiszta látásmódot ajánl a világ tudati fejlődéséhez, ami nélkülözhetetlen a XXI. században való zavartalan átlépéshez

Adatok
szerző
Drunvalo Melchizedek
cím
Az élet virágának ősi titka I-II.
alcím
Az Anyaföldnek felajánlott, 1985 és 1994 között elhangzott Élet Virága előadások szerkesztett átirata / Mer-Ka-Ba meditáció
kiadó
Édesvíz
kiadási év
2013
oldalszám
479
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789635291571A
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!