Osho - Szabadság - Merj önmagad lenni!

Nincs raktáron
Osho - Szabadság - Merj önmagad lenni!
állapot
ÚJ
ISBN
9789635291717
2 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft

 

Részletek
Osho a szabadság három dimenzióján keresztül mutatja be az önmegvalósítás lehetőségeit.

 

 

Az első, amikor szabaddá válsz „valamitől”, ez az állapot a külső erők – szülők, társadalom, vallás – által rád kényszerített korlátok lerombolása. A következő fázis a szabadság „valamire”, egy pozitív állapot, amelyben magadhoz ölelsz és megteremtesz valamit – például egy kiteljesítő kapcsolatot, egy művészi vagy humanitárius látomást.

 

És végül létezik a „puszta szabadság”, a legmagasabb rendű és legértékesebb fázis. Ez utóbbi több mint csupán ellenezni vagy támogatni valamit; ez az a szabadság, amelyben egyszerűen önmagad vagy, és igaz módon válaszolsz minden egyes pillanatra.

 

Ez a kötet arra törekszik, hogy rávilágítson azokra a tévhitekre és nézőpontokra, amelyek nem engedik, hogy önmagad lehess. Arra ösztönöz, hogy nézz szembe mindazzal, amit elkerülni próbálsz, hiszen ez adja majd meg a kulcsot a valódi felismerésekhez és az erőhöz.

 

Segít beazonosítani a szabadságod útjában álló akadályokat, akár a környezeted, akár saját magad állítottad őket. Segít bölcsen megválasztani a megvívandó csatákat, és megtalálni a bátorságot ahhoz, hogy hű legyél önmagadhoz.

 

 

 

„Ne légy törpe. Próbáld elérni a képességeidben rejlő legvégső magasságot.
De csak a saját igazságod, a saját felfedezésed fog felszabadítani;
semmi más nem tudja ezt megtenni.”

Adatok
szerző
Osho
cím
Szabadság
alcím
Merj önmagad lenni!
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2015
oldalszám
191
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789635291717
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!