A. E. Powell - Az élet fejlődése a Naprendszerben - Az emberiség okkult történelme

Nincs raktáron
A. E. Powell - Az élet fejlődése a Naprendszerben - Az emberiség okkult történelme
állapot
ÚJ
ISBN
9789638580795
3 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Részletek

A Powell sorozat ötödik, záró kötete összefoglalja mindazt, amit az ősi bölcsesség az emberiség Naprendszerünkben történt kialakulásáról és fejlődési útjáról tanít.
Miután megismerjük a Naprendszer látható és láthatatlan bolygóinak felépítését, működési elvét és működési ciklusait, szó esik a könyvben azok kialakulásáról, az élet kibontakozásáról és fejlődéséről az egyes periódusokon keresztül, és arról, hogy az ásványi, növényi, állati és emberi birodalmak mikor, hogyan és milyen feltételek teljesülése esetén kerülnek magasabb osztályba. Megismerkedhetünk a korábbi emberiségek és jelenlegi emberiségünk elé kitűzött célokkal, az emberi fejlődést segítő és vezető magasztos lényekkel, az okkult kronológiával és a Naprendszer korával kapcsolatos számításokkal. A kötet második része az okkult antropológiával foglalkozik, és bemutatja az emberiség különféle gyökérfajait és alfajait, azok legfontosabb jellegzetességeit, vonásait és történelmét. Ennek az összetett rendszernek az összefüggéseibe ágyazva tökéletesen beleilleszkednek a Lemuriáról és Atlantiszról szóló ismereteink. Ezt a csodálatos világot személytelen, objektív törvények irányítják, egy számunkra szinte felfoghatatlanul magasztos isteni fejlődési terv alapján.
A könyv hatalmas kitekintés az évmilliók és évmilliárdok alatt lezajló fejlődésre, ami rádöbbenti az embert, hogy a mindenség annál sokkal összetettebb rendszer, mint amit a hivatalos tudomány és az emberiség jelentős része ma gondol róla.

Adatok
szerző
A. E. Powell
cím
Az élet fejlődése a Naprendszerben
alcím
Az emberiség okkult történelme
kiadó
Magyar Teozófiai Társulat
kiadási év
2009
oldalszám
448
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789638580795
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!