Géczy János - A Királyok Királya

-10%
Nincs raktáron
Géczy János - A Királyok Királya
2 415 Ft
2 174 Ft
Kezdete: 2016.10.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 43 Ft

Részletek
Nem elég magyarnak születni, úgy is kell élni! De hogy ez mit jelentett régen, és mit jelenthet ma, arra keresi a válaszokat a regény.

A kereszténnyé vált Római Birodalom a végnapjait éli. A Kárpát-medencébe visszatérnek a szkíta-utód hunok. Mágikus tárgyak, tiltott evangéliumok, forrongó zsinatok tartják izgalomban az embereket. A regény főszereplője a magyar lélek, amely a történetben egy testvérpár sorsából bontakozik ki. Buda és Atilla a kora-középkor két magyar királya. Atilla a Nagykirály, a szarvas, Buda a Kisebbik király a sólyom. Velük kezdődően indul nyílegyenes útjára a Turul-ház (Árpád-ház). Céljuk egy Kárpát-medence központú, sajátosan magyar, keresztény elveken alapuló, gazdasági szempontból virágzó, katonai erejét tekintve legyőzhetetlen birodalom, és egy új, egységes Európa megteremtése. Először van jelen a Királyok Királya, a Kardok Kardja és a Koronák Koronája térben és időben egyszerre a Noé utáni földi világban. Kimondhatatlan lehetősége ez az emberiségnek, s a mai napig ható következményei vannak az akkori történéseknek. De hogy mik is ezek, és hogyan működtetik a világot, azt próbálja feltárni a regény.

Atilla hun király koráról olyan regény született, amely mint tanítás, csak magyar nyelven képes megnyílni, és megMAGYARázni azt, amit csak szívvel és lélekkel érthetünk meg az univerzumról.
Adatok
szerző
Géczy János
cím
A Királyok Királya
kiadó
Glán Kiadó
kiadási év
2009
állapot
ÚJ
oldalszám
488
kötés
puha kötés
ISBN
9789630664301
Cikkszám
984647
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!