Peter Lauster - A szerelemről, a szeretetről - Ahogy egy pszichológus látja

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Peter Lauster - A szerelemről, a szeretetről - Ahogy egy pszichológus látja
1 400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Peter Lauster
A szerelemről, a szeretetről - Ahogy egy pszichológus látja
antik (Magyar Könyvklub), 1998
191 o., kemény kötés, jó állapotú
1400.-
Részletek
„Csak egyetlen esélyünk van életünkben arra, hogy boldogok és elégedettek legyünk – szeretnünk kell. Szeretnünk kell, amikor reggel felkelünk, hogy elkezdhessük a napot, és szeretnünk kell este, amikor lefekszünk. Szeretőn és figyelmesen kell szemlélnünk mindazt, ami történik. A figyelem és nyitottság szerelem és szeretet. A figyelem hiánya és a bezárkózás a hiányzó szeretet jele, amely depresszióhoz és romboláshoz vezet. Elsőként magunkat pusztítjuk el, majd másokat, a természetet, az élőlényeket és az embereket körülöttünk."
Péter Lauster már nálunk is ismert pszichológus szakíró. Művében több évtizedes gyakorló és kutató pszichológusi tevékenységének vonja meg a mérlegét. Felismerései segítségül lehetnek kinek-kinek, hogy megismerje saját szeretetre való képességét, képes legyen tudatos fejlesztésére, és mindenekelőtt megszabaduljon saját előítéleteitől, a hamis gondolkodás kelepcéjéből.
A szeretni tudás folyamata minden embernél eleven folyamat, amely meghatározott fejlődésen megy keresztül és folytonosan változik. Segítségünkre lesz a könyv abban is, hogy belássuk és túléljük, ha elmúlik az érzelem.
A szeretetet ki lehet terjeszteni. A szeretni tudás szabaddá tesz. Visszaadja a bátorságot, az örömöt és a meghittséget.
Adatok
Cikkszám
991728
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!