Csillagösvényen IV. - történelmi sorozat DVD

Nincs raktáron
Csillagösvényen IV. - történelmi sorozat DVD
RRP: 2 990 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 2 840 Ft
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
Kriskó László - Pörzse Sándor
Csillagösvényen IV. DVD
-A halálra ítélt zászlóalj
-Szökésének oka: hazaszeretet
-Világnak királya: Attila
Lumiere Kft, 2009
95 perc
Részletek
CSILLAGÖSVÉNYEN IV.

A teljes sorozat legszebben illusztrált filmjei csakúgy mint az eddigiek főhajtás a magyar történelem előtt. Gazdagon fényképezett, bámulatos bepillantást nyújt a régmúltba. Az első három DVD mindegyike többszörös arany és platinalemez.

1. rész: A HALÁLRA ITÉLT ZÁSZLÓALJ

Sebő Ödön története a II. világháború egyik legnemesebb katona históriája. A Gyimesekben harcoló katonák, hazaszeretettől vezérelt hősies küzdelmének állít emléket. Az ismert zenész Sebő Ferenc - aki fia Sebő Ödönnek - és a Kárpátia zenéjével.

2. rész: SZÖKÉSÉNEK OKA HAZASZERETET

Egy csodálatos Huszár történet! Virág Gedeon a 1848-49-es Magyar Szabadságharc egyik legnagyobb Huszárbravúrját hajtotta végre. A film emléket állít a Magyar Huszároknak és Virág Gedeonnak, akit az Aradi 13-ak mellett szintén halálra ítéltek. Zene Kárpátia.

3. rész: VILÁGNAK KIRÁLYA: ATTILA

Ki volt Attila a Hunok királya, vajon egy vérszomjas uralkodó, amilyennek a nyugati folklór lefesti, vagy egy kegyelmes kegyes igazságtevő világkirály. ZENE: Napvágás

A filmekben olyan szakértők, történészek hallhatunk szólalnak meg mit Kosaras Péter Ákos, Sebő Ferenc, Dr. Varga Tibor, Szabó József János.
Adatok
Cikkszám
993729
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!