Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol nyelv – 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadás +Applikáció

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol nyelv – 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadás +Applikáció
1 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Részletek

Szinte teljesen megújult kiadvánnyal szeretnénk segíteni a tanév végi idegen nyelvi mérésére való felkészülést a 8. osztályosok számára. Új könyvünkben kiemelten figyelembe vettük a korábbi évek kompetenciamérési feladatainak, szövegeinek jellegét, és ennek megfelelően új szöveges és hangzó anyagot állítottunk össze.

A kompetenciamérés nem pusztán tankönyvi ismereteket mér fel, ennek megfelelően új feladatgyűjteményünk célja is elsősorban az általános nyelvi értési készségek próbára tétele friss, érdekes szövegek és életszerű helyzetekben elhangzó kommunikáció segítségével.

A könyvben 10-10 olvasott és hallott szövegértési feladatsor található a 6.osztályos nyelvtanulók számára. Minden egyes teszt megfelel az országos kompetenciamérés tartalmi és időkereteinek, így a felkészülők előre megtanulhatják beosztani figyelmüket és az időt is. A hanganyagok brit és amerikai szereplők segítségével készültek. A feladatok közös, osztálytermi gyakorlásra és egyéni felkészülésre egyaránt kiválóan alkalmasak.

A feladatok megoldása a tesztek után, a mellékletben, a hanganyag szövegkönyve pedig a www.klett.hu weboldalon, illetve a Raabe Klett alkalmazásban érhető el. Ezek segítségével a könyv nemcsak az iskolai tanórákon, hanem otthon, önállóan is használható.

Az ingyenes Raabe Klett alkalmazásban megtalálhatók:
- a tesztek megoldásai
- a teljes hanganyag
- a hanganyag szövegátirata

A feladatsorokhoz tartozó hangfájlok magukban foglalják a feladatmegoldáshoz szükséges információkat, utasításokat és feladatleírásokat. A teljes hanganyag kétféle verzióban érhető el: feladatsoronként és feladatonként. A 10 hangfájlt tartalmazó verzió a valós kompetenciamérésnek megfelelő időkeretet biztosítja, a 27 hangfájlt tartalmazó verzió esetén a feladatok egyenként is megoldhatók.

Szeretettel ajánljuk könyvünket:
- 8. osztályos diákoknak, akik részt vesznek az angol nyelvi mérésben
- általános iskolai angoltanároknak, akik az idegen nyelvi mérésre kívánják felkészíteni diákjaikat
- angoltanároknak, akik érdekes és gyakorlatias tartalommal szeretnék színesíteni óráikat
- bármely A2-es tudásszinten lévő nyelvtanulónak, aki önállóan szeretné fejleszteni és próbára tenni szövegértési készségeit

Adatok
szerző
Pojják Klára
cím
Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol nyelv – 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadás +Applikáció
kiadó
Klett Kiadó
kiadási év
2018
állapot
ÚJ
oldalszám
80
kötés
puha kötés
ISBN
9786155824548
Cikkszám
995974
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!