Brad Steiger - Blue Book Projekt

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Brad Steiger - Blue Book Projekt
állapot
ÚJ
ISBN
9786155647901
5 500 Ft
4 950 Ft
Kezdete: 2021.06.22   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Részletek
A nemzetközi bestseller könyv első magyar kiadása, amely feltárja az Egyesült Államok kormányának legtitkosabb információit az ufókkal kapcsolatban

Miközben az Amerikai Egyesült Államok Légiereje az 1950-es és 1960-as években nyilvánosan tagadta az ufók létezését, egy titkos programban vett részt, amelyben megvizsgálták az azonosítatlan repülőobjektumokkal kapcsolatos összes beszámolót. Project Blue Book kódnév alatt a Légierő több mint 13.000 esetet elemzett. Három céljuk volt: az ufóészlelések okainak meghatározása, az egyes események biztonsági fenyegetésének felmérése, és annak meghatározása, hogy az Egyesült Államok hogyan szerezheti meg vagy hozhatja létre az ufók által használt technológiát.

Ez a könyv, amelynek alapjául az információs szabadságról szóló törvénynek köszönhetően nyert titkos fájlok szolgálnak, tartalmazza a Légierő hét legfontosabb beszámolóját -, köztük azoknak az éjszakáknak a történetét amikor a Fehér Házat meglátogatták az ufók, a Lubbock-fények rejtélyét, Mantell kapitány teljes történetét – aki az ufológia első mártírja, és a kiemelkedő csillagász, J. Alan Hynek megdöbbentő átalakulását szkeptikusból ufó-hívővé.

Ez egy elképesztő és lenyűgöző könyv, amely nemcsak a kormányzati lefedettség anatómiáját fedi fel, hanem egyértelmű és hátborzongató bizonyítékot is szolgáltat arra, hogy nem vagyunk egyedül. Ebben a könyvben minden szerepel, a kormányzati dokumentumok, a tudósok, a katonák, a pilóták és az ország különböző területein élő állampolgárok vallomásai, akik mind láttak ufókat.
Adatok
szerző
Brad Steiger
cím
Blue Book Projekt
alcím
Szigorúan titkos UFO akták, a kék könyv terv leleplezése, hiteles dokumentumok, képek
kiadó
Angyali Menedék Kiadó
kiadási év
2019
oldalszám
370
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9786155647901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!