Brandon Hackett - Isten gépei és más történetek mesterséges intelligenciákról

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Brandon Hackett - Isten gépei és más történetek mesterséges intelligenciákról
3 380 Ft
2 873 Ft
Kezdete: 2018.10.31   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 57 Ft
Részletek

Brandon Hackett regényének hősei az emberi létezésen túlra is elmerészkednek, hogy választ találjanak a világukat övező rejtélyekre.

2028: az Ugrásnak nevezett kozmikus esemény során a Föld egy távoli vörös törpecsillag körüli pályára kerül. A bolygó egyik fele örök sötétségbe borul, a napos oldali országokat menekültek milliói árasztják el. Az emberiség a túlélésért küzd.

A pusztulásból azonban lassan új világ születik. Húsz évvel később Szófia, a genetikailag módosított budapesti lány és társai már a közelgő technológiai szingularitásra készülnek, amikor a fejlődés követhetetlenül felgyorsul, a mesterséges intelligenciák túlhaladják az emberi értelmet, és amikor az embert saját istenévé avathatja a tudása. Vagy el is pusztíthatja.

Eközben a világot titokzatos felfedezők figyelik, akik egykor maguk is emberek voltak. Arra keresik a választ, hogy miért történt meg az Ugrás. Szófia hamarosan a Föld jövőjéért folyó küzdelem középpontjában találja magát.

Az Isten gépei megjelenésének tizedik évfordulója alkalmából a regény jelentősen átdolgozott és felújított kiadását tartja a kezében az olvasó. A kötet ezen túl négy novellát is tartalmaz: találkozhatunk többek közt egy megszállott MI-teremtővel, egy írószoftverekkel versenyre kelő íróval, valamint a távoli jövő mesterséges isteneivel.

Adatok
szerző
Brandon Hackett
cím
Isten gépei és más történetek mesterséges intelligenciákról
kiadó
Agave
kiadási év
2018
állapot
ÚJ
oldalszám
300
kötés
puha kötés
ISBN
9789634194583
Cikkszám
725752
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!