Brené Brown - A tökéletlenség ajándéka

-15%
ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
10 db
Brené Brown - A tökéletlenség ajándéka
3 490 Ft
2 967 Ft
Kezdete: 2020.05.01   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 59 Ft
Részletek

A mű az Édesvíz Kiadó gondozásában először 2012-ben jelent meg Élj szívvel-lélekkel! címmel.

 

Te meddig mennél el, hogy megfelelj a környezeted elvárásainak?

Lehet, hogy észre sem vetted, és máris túl sokat áldoztál fel magadból!

A nap 24 órájában elérhető vagy a világ számára. A technológia fejlettségének köszönhetően minden irányból zúdulnak rád az elvárások, és ez így van akkor is, amikor azt hiszed, épp szórakozol vagy pihensz. Légy ilyen! Viseld azt! Egyél így, sportolj úgy! Pimaszul közvetlen és gondosan elrejtett üzenetek százai zsongják a füledbe, hogy milyen életet KELL élned. Még haladsz az árral, még teszed a dolgod, de mélyen belül már fáradsz, gyötrődsz.

Miért csinálod ezt? Miért kell folyton bizonygatnod, hogy ELÉG VAGY? Kiállhatnál egyszerűen a sorból, de tudjuk miért nem teszed. A világ elhitette veled, hogy csak így kerülheted el a kudarcot, hogy „kevésnek” vagy „alkalmatlannak” bizonyulj. Ha nem tartanál velük, azt mondanák, ELBUKTÁL.

Brené Brown most arra kér, tedd fel magadnak a kérdést: mikor kockáztatsz nagyobbat? Ha félreteszed mások elvárásait, vagy akkor, amikor nap mint nap úgy döntesz, elrejted és háttérbe szorítod valódi önmagad?!

Vannak hibáid, nem vagy tökéletes. Már így is rengeteg időt elvesztegettél azzal, hogy ezt leplezni próbáld – teljesen feleslegesen! Talán most van itt az idő, hogy hátat fordíts az agyonfilterezett látszatvilágnak, és saját álmaid után eredj!

Ez az erőteljes és inspiráló, világhírű könyv abban segít, hogy elfogadd és meglásd, a tökéletesség hamis kultusza épp azoktól választ el, amire vágysz: önmagad elfogadásától, az igaz szerelemtől, az összetartozás mindent elsöprő érzésétől. A téma egyik legnagyobb szakértője osztja meg veled mindazt, amit egy egész évtizedre kiterjedő kutatásban fedett fel. Ismerd meg te is a tökéletlenség ajándékait!

Adatok
szerző
Brené Brown
cím
A tökéletlenség ajándéka
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2018
állapot
ÚJ
oldalszám
197
kötés
kemény kötés
ISBN
9789635296958
Cikkszám
717356
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!