Christie Golden - Sötét tanítvány

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Christie Golden - Sötét tanítvány
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789634973553
2 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Részletek

A ​Köztársaság és a szeparatisták közt dúló háború lassan darabokra szaggatja a galaxist. Dooku gróf, az árulóvá lett Jedi mester egyre brutálisabb taktikákhoz folyamodik, ezért hiába a Jedi lovagok elszántsága, a konfliktus egyre több áldozatot követel. Amikor Dooku utasítására a szeparatisták megsemmisítenek egy menekülteket szállító flottát, a Jedi Tanács úgy dönt, elérkezett az idő, hogy leszámoljanak a gróffal.
Dooku azonban halálos ellenfél még a legtapasztaltabb fejvadászok számára is, ezért a Tanács kétségbeesett lépésre szánja el magát: Quinlan Vos Jedi mestert és a hírhedt Sith bérgyilkost, Asajj Ventresst bízzák meg a feladattal, hogy elpusztítsák a grófot. Noha a Jedik nem bíznak Dooku egykori tanítványában, Ventress gyűlölete olyan erős korábbi mestere iránt, hogy még legősibb ellenségeivel is készségesen szövetkezik, hogy végezhessen vele.
Kezdetben úgy tűnik, hogy ők a legalkalmasabbak erre az akcióra, ám kettejük ellentmondásos kapcsolata hamarosan veszélybe sodorja az egész küldetés sikerét…

Adatok
szerző
Christie Golden
cím
Sötét tanítvány
kiadó
Szukits Könyvkiadó
kiadási év
2016
oldalszám
337
kötés
puha kötés
megjegyzés
borító picit kopottas, néhány lap hullámos
sorozatcím
Star Wars
Cikkszám
374270
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!