Colette Baron-Reid - Segítő állataink szellemének üzenete jóskártya

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
13 db
Colette Baron-Reid - Segítő állataink szellemének üzenete jóskártya
állapot
ÚJ
ISBN
9789632914053
4 990 Ft
4 241 Ft
Kezdete: 2021.07.30   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Részletek

A természetben lakozó szellemek segítenek és támogatnak minket, ha megértjük üzenetüket. Elfeledett nyelvük titkai a könyv sorait olvasva feltárulnak előttünk. Arra biztatnak, hogy térjünk vissza ahhoz az alapigazsághoz, miszerint egyek vagyunk a Szellemmel, és egy nagy, közös tudat révén minden egyes élőlénnyel kapcsolatban állunk. Ha kihúzunk egy kártyát a csomagból, mi is ebből a közös bölcsességből merítünk, amely segít jobban eligazodni az életben, átlendülni a vélt korlátainkból fakadó akadályokon, és ráhangolódni a végtelen lehetőségekre.

A 68 gyönyörűen illusztrált kártyalapon különféle állatok felsőbb szelleme képviselteti magát. Minden állatnak megvan a maga transzcendens, archetipikus szimbolikája és egyetemes jelentése. A kirakások segítségével megtanulhatjuk, miként csatlakozzunk rá a rejtett birodalmak bölcsességére, és hogyan vigyünk célt, értelmet, varázst és bőséget az életünkbe. Az intuitív mester és jóslásszakértő Colette Baron-Reid útmutatója segít ráébredni a Szellemhez fűződő valódi viszonyunkra, akivel közösen elkezdhetjük megteremteni azt a valóságot, amellyel a világ szolgálatába állhatunk.

Colette Baron-Reid nemzetközileg elismert spiritualista, médium, tanító és jóslásszakértő, az „OracleSchool" nevű online tanulási platform alapítója (weboldala:colettebaronreid.com). Legsikeresebb könyvei és jóskártyái 27 nyelven jelentek meg világszerte.

Adatok
szerző
Colette Baron-Reid
cím
Segítő állataink szellemének üzenete jóskártya
alcím
kártya + könyv
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2020
oldalszám
90
kötés
díszdobozban
Cikkszám
9789632914053
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!