David Farland - Farkasok szövetsége II.

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
David Farland - Farkasok szövetsége II.
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9639285137
1 100 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 Ft
Részletek

Gaborn alatt a Föld remegni kezdett. Először lassan, mint egy távoli rengés, amely egyre erősödött, mintha a rengés önmagát szítaná, és sokkal nagyobbra nőne, mint amit eddig tapasztalt. Megérezte az erőt, ahogy kitörni készült. Hirtelen tágulni kezdett a Föld, mintha egy óriás ököl rázná. A Féreg levegőbe emelte fegyverét. A húsába égetett rúnák és a kristályfény fegyvere belső fénytől izzottak. Sziszegő hangot bocsátott ki, amely dörrenve visszhangzott az égből. Carrais falairól és a közeli hegyekről. A Féregmágus közeléből, a Pusztítás Pecsétjéből, éjfekete felhő öltött testet. Olyan átok, amit egyetlen ember sem élhet túl.
Gaborn hagyta, hogy a Föld mágikus ereje betöltse egész lényét és végtelen hatalommá erősödjön. Elméjében felidézte a pusztítás képzetét, és hagyta, hogy nőjön, kiterjedjen, egészen addig, amíg érezte, már nem tudja tovább visszafogni.
A Földkirály kinyitotta az öklét, és kibocsátotta az erőt.
"A Farkasok Szövetsége a Rúnalovagok méltó folytatása. Eredeti történet, amelyhez hasonlót még nem alkotott fantasy író. Olyan színvonalas, igényesen megalkotott világ bontakozik ki előttünk, amely méltán helyezi David Farlandot a legnagyobb és legnépszerűbb írók közé."

Adatok
szerző
David Farland
cím
Farkasok szövetsége II.
alcím
A Pusztítás Pecsétje
kiadó
Excalibur Könyvkiadó
kiadási év
2001
oldalszám
336
kötés
puha kötés
Cikkszám
119100
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!