Dávid Tamás, TCM dr. Li Qin - Segítség rák esetén – A rák megelőzésének és komplementer kezelésének legújabb lehetőségei Speciális CoD-tea és Célzott Táplálkozási Rendszer

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Dávid Tamás,  TCM dr. Li Qin - Segítség rák esetén – A rák megelőzésének és komplementer kezelésének legújabb lehetőségei  Speciális CoD-tea és Célzott Táplálkozási Rendszer
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
550 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft
Részletek

A környezetünk csak nehezen változtatható meg. A munkahely, a család és a lakóhely bár kicserélhetőek, a lakosság nagy részénél mindez azonban adott tény. Az örökölt tulajdonságok viszont maradandóak. A fennmaradó két terület: a táplálkozás és az életvitel azonban akár negatív, akár pozitív irányba nagyon is befolyásolható tényezők.

Az assoc. prof. mag. dr. Dávid & TCM dr. Li-féle CoD teaxtrakt és célzott táplálkozási rendszer alapjául egy méregtelenítő, vitalizáló teakúra, valamint a táplálkozás és az életvitel pozitív irányba történő radikális megváltoztatása szolgál. Ezúton mondunk köszönetet azoknak a betegeknek, orvosoknak, kórházaknak, klinikáknak, laboratóriumoknak, akik leleteik közrebocsátásával segítettek a CoD-rendszer hatékonyságának bebizonyításában.

E rendszerrel azt az évtizedes klinikai tapasztalatot nyertük, hogy követése után a deformált sejtek korlátlan szaporodása, valamint az életveszélyes áttétképződés megállhat.

Adatok
szerző
Dávid Tamás, TCM dr. Li Qin
cím
Segítség rák esetén
alcím
A rák megelőzésének és komplementer kezelésének legújabb lehetőségei Speciális CoD-tea és Célzott Táplálkozási Rendszer
kiadási év
2007
oldalszám
102
kötés
puha kötés
Cikkszám
101210_
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!