Dr. Wolfgang Exel, Dr. Karl Maier - Az én leleteim

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Dr. Wolfgang Exel, Dr. Karl Maier - Az én leleteim
állapot
antikvár könyv, jó állapotú - borító picit kopottas, gyűrődött
ISBN
9638080353
1 480 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Részletek
„Az én leleteim" c. könyv hiánypótló szerepet tölt be, hiszen az utóbbi időben egyre világosabbá vált, hogy igen nagy az igény az orvosi kórismékkel és leletekkel kapcsolatos információkra. Az orvosnak a legtöbbször nincs arra ideje, hogy mindent részletesen elmagyarázzon.
Gyakran a megfelelő szavakat sem találja meg. Végül is nem tanítják az egyetemen, hogy – az orvosi vonatkozásban laikus beteg számára – hogyan kell a szakkifejezést érthetővé tenni.
Amikor a szerzők e könyv megírására vállalkoztak, valójában egy mindent átfogó, 1000 oldalas mű lebegett a szemük előtt; azonban még akkor sem lett volna teljes a munka. Így kompromisszumot
kötöttek: úgy foglalták össze a leggyakoribb szakkifejezések magyarázatait, hogy az olvasó a szakkifejezések „dzsungelében” legalább eligazodjék. Úgy véljük, hogy – a teljesség igénye nélkül hasznos tájékoztatást és segítséget tudunk nyújtani az olvasónak. Számos fogalmat több helyen is elmagyarázunk, hogy megtakarítsuk a fáradságos keresgélést, ahol az lehetséges.
Egyébként a könyv arra ösztönzi a beteget, hogy az őt érintő orvosi kérdésekkel foglalkozzék. Ehhez az is hozzátartozik, hogy a legkisebb kételyesetében orvosának kérdéseket tegyen fel …
Adatok
szerző
Dr. Wolfgang Exel, Dr. Karl Maier
cím
Az én leleteim
alcím
Orvosi szakkifejezések érthetően
kiadó
Holistic Kiadó
kiadási év
2005
oldalszám
480
kötés
puha kötés
Cikkszám
870246
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!